Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 79 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: image color section don’t show #1440638

    Happy that you couldn’t find anything. Sometimes I experience some delays with updates this site.
    No idea why. It’s irritating.
    Thanks for your help and checks.

    Kind regards,

    Els

    in reply to: image color section don’t show #1440622

    Now empty again…. Mystery.

    in reply to: image color section don’t show #1440621

    I just found out that in a private browser I do see the image. Strange isn’t it?
    Even that I clean cache all the time.

    in reply to: image color section don’t show #1440617

    Top of the homepage there should be an image below the text ‘Zorg voor iedereen’. I just cant see it on all of my devices and browser.

    in reply to: Size sidebar 10% #1400895

    Thanks! I’m going to try this next week.
    Best regards,
    Els

    I prefer to wait for the next update, which will hopefully be here soon…..:-))

    in reply to: Upgrade to WordPress 5.4 breaks Editors #1200177

    Thanks Yigit, We will just wait for the next update and keep on using the Classic editor.

    I have the same problems after updates Enfold and WordPress.

    in reply to: ReCaptcha error after the update #1140192

    I finally fixed it!
    Yes, in the incognito browser and deactivated several plugins. I also read somewhere that it takes some time after registrated the ReCaptcha keys to make it all work.

    Best regards,

    Els

    • This reply was modified 4 years, 8 months ago by Els.
    in reply to: ReCaptcha error after the update #1139969

    Hi I’m back,

    Recently Gunter fixed this error on one of my sites. But I just don’t get it right on my other sites.I would love to know the secret of how to solve this issue.
    Yes, I cleaned cache, tried incognito window etc.
    What is the secret ?

    Best regards,

    Els

    in reply to: ReCaptcha error after the update #1137020

    Thanks @Gunther. Still don’t know now, why it would not work…..
    But htanks anyway!

    in reply to: ReCaptcha error after the update #1133048

    In the private section you find the login to one of the sites.
    I would very much like to know what the problem is because on the other 20 Enfold sites there is the same issue.
    Therefor please let me know what you find…..

    Thanks!

    Kind regards,

    Els

    in reply to: How to centre images with different sizes in gallery #1056916

    Hi Victoria and Guenni007,

    Thank you both for your reply.

    What I mean is more exactly the opposite from what Guenni007 is mentioning. I want to use a masonry or gallery without the images being cropped or streched into one size, but that the images just both, portait and landscape, will fit into a frame of for example 1500x800px.
    Now I add white space to the portrait, but I wonder if it´s possible to do without that, with a code or so.
    Would be nice…..

    Best regards,

    Els

    in reply to: How to centre images with different sizes in gallery #1055860

    Thank you Victoria for your answer and looking into this.

    I will try to explain it a bit better:
    I want to show the images all exactly in the sizes, without using white space.
    For example I want in a Masony or gallery impages of 1200x800px and 600x800px.
    To make the 600x800px fit into the same I add white space left and right to make it also 1200x800px.
    I would like to avoid using the white space. What codes do I have to insert to just use the real sizes?
    I send you a link of a website. I have only made the structure of the Enfold, the owner of this site inserts himself the images.
    I would have made a very different layout….
    Also the site is not ready yet.

    Best,

    Els

    in reply to: Remove text below Portfolio item #1047061

    Thanks Jordan, I’m going to try to fix this. I know how to change the permalinks, so this should not be a problem.

    Best Regards,

    Els

    ps YES! it’s fixed, thank you again

    • This reply was modified 5 years, 5 months ago by Els.
    in reply to: Remove text below Portfolio item #1047050

    Thank you Jordan,

    This was not exactly the code I needed, but I now got it from the Facebookforum:

    .single-portfolio #jp-relatedposts {display: none !important;}

    So this is solved.
    The other item what I would have liked to be able to change is that in the url https://hoofdkantoor.com/portfolio-item/bezoekers/ I would like to change the text which is bold, into an other text. Is this possible?

    Best regards,

    Els

    in reply to: how to hide the prev and next nav in portfolio #1046815

    Hi !

    I also am trying to fix this problem. Is there any code to disable this function? Only the text below the content in the portfolio itme.

    Best regards,

    Els

    • This reply was modified 5 years, 5 months ago by Els.
    in reply to: change colors image holder lightbox #1033261

    Thank you Mike!
    This code does not include the circle around the ´X´ for closing the window. Would ther be a possibilty to change this too?
    Kind regards,
    Els

    • This reply was modified 5 years, 6 months ago by Els.
    in reply to: Can not update to ENFOLD 4.4.1 ( on all our websites ) #1031190

    x

    • This reply was modified 5 years, 6 months ago by Els.
    in reply to: Enfold + Gutenberg = ? #1028659

    Hi you all,

    Interesting conversation. I wonder if there is more information today about this?
    I’m installing a new site with Enfold and I’am getting a bit worried reading all this messages about this item.
    Do I need to install a plugin now, or is this not necessary anymore?

    Kind regards,

    Els

    in reply to: mixed up api key's #1025695

    Yes Basilis, it sure was a tough one this time. It would have helped if there were proper instructions, may be a video to help us through this item. It’s necessary to take the right route from A to B.
    But I’ve survived!

    Best,
    Els

    in reply to: Error 403 #1025525

    Hi Nikko,

    I think I´ve got it!
    My oh my, why so complocated!

    Best,

    Els

    • This reply was modified 5 years, 7 months ago by Els.
    in reply to: Error 403 #1025523

    Hello Nikko!

    Hopefully you can help me out this time.
    It a problematic issue. For some websites I have succeeded with the updates and others not.
    I really don’t understand why. It takes so much time finding out what may be the cause.

    Last time we checked the token we were not able to connected to Envato:
    Purchases could not be accessed
    Username could not be accessed (needed for your information only)
    E-Mail could not be accessed (needed for your information only)
    Following errors occured:
    Purchases: Errorcode 403 returned by Envato: Forbidden
    username Errorcode 403 returned by Envato: Forbidden
    email Errorcode 403 returned by Envato: Forbidden
    Purchases: A problem occured accessing your purchases. Unable to check for updates.

    in reply to: mixed up api key's #1025457

    Yigit!
    I finally fixed it! My oh my…… Enfold did not make it easy for the users this time!
    I hope that I also be able to fix the other 12 sites….
    If not, I’m back.

    Best,

    Els

    in reply to: Can not update to ENFOLD 4.4.1 ( on all our websites ) #1025454

    I finally fixed it! Happy!
    But please, dear Envato/Enfold, make it easier to update!

    Best Els

    in reply to: Can not update to ENFOLD 4.4.1 ( on all our websites ) #1025439

    Thanks Marcel,

    This did not work for me Marcel.

    Best,

    Els

    • This reply was modified 5 years, 7 months ago by Els.
    in reply to: mixed up api key's #1025344
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Can not update to ENFOLD 4.4.1 ( on all our websites ) #1025194

    This may be helpful for me as well. But I’m not sure if I can fix this myself. Besides that I have about 12 updates to make. And I’m really cry worried at this moment how to solve this problem.
    It all worked fine and now all the sudden everything is completely mixed up by this new update.

    Could anyone help me out?

    Kind regards,

    Els

    in reply to: mixed up api key's #1025118

    Hello Yigit,

    I followed the instruction.
    But it gives a error:
    Last time we checked the token we were not able to connected to Envato:

    Purchases could not be accessed
    Username could not be accessed (needed for your information only)
    E-Mail could not be accessed (needed for your information only)
    Following errors occured:

    Purchases: Errorcode 403 returned by Envato: Forbidden
    username Errorcode 403 returned by Envato: Forbidden
    email Errorcode 403 returned by Envato: Forbidden
    Purchases: A problem occured accessing your purchases. Unable to check for updates.

    ———————————

    I’ve just placed back the old version.

    I am a bit worried, have 12 more Enfold updates to go, for several clients. And tomorro I want to sell it to a customer..
    Help badly needed.

    • This reply was modified 5 years, 7 months ago by Els.
    in reply to: mixed up api key's #1025027

    Thanks Yigit.
    So I can just forgot the old API keys.
    I’m going to s out this week.
    Kind regards,
    Els

    Ps do not close this post yet, because I might get back to you….

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 79 total)