Viewing 25 posts - 31 through 55 (of 55 total)
  • Author
    Posts
  • #1200110

    Hi,

    For WP 5.4 block editor fix:
    Please go to Appearance > Editor and navigate to enfold/config-gutenberg/css/ and edit “avia_gutenberg.css” file and replace its content with – https://github.com/KriesiMedia/enfold-library/blob/master/temp_fixes/Enfold_4_7_4/config-gutenberg/avia_gutenberg.css

    Fix will be included in upcoming version :)

    Best regards,
    Yigit

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by Yigit.
    #1200118

    Das hat bei mir nichts geändert. Oder muss ich eine neue Datei im Child-Theme erstellen?

    #1200119

    Hello Yigit,

    We have made the modification. The WP administrator works perfectly, the problem is in the public part, it does not present the objects.

    Administrator screen: LINK
    Result on web: LINK

    Thanks for everything.

    #1200123

    I upgraded two website with success and any problems.
    First installed the last version of enfold, then updated wordpress.
    The Option “use classic editor” was previously checked and remained checked, so no problems for now.

    #1200125

    Hi,


    @Lin84
    no, you should update the file in parent theme.

    @clonica
    I double checked the fix on both local and live server however it is working fine on my end.
    Could you please start a new thread under Enfold sub forum – https://kriesi.at/support/forum/enfold#new-post and attach temporary admin logins in private content field so we can look into it? Feel free to share the link of your thread here :)


    @marco3253
    thanks for your feedback!

    Best regards,
    Yigit

    #1200134

    @Yigit

    When is an fast update available, if you have found a solution?

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by Hokuspokus.
    #1200136

    ok, done:

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by clonica.
    #1200146

    Hi,


    @Hokuspokus
    we will test a bit further and release in a few days hopefully.


    @clonica
    replied to your thread.

    Best regards,
    Yigit

    #1200177

    Thanks Yigit, We will just wait for the next update and keep on using the Classic editor.

    #1200208

    Hello,

    Same problem here WP 7.4 and Enfold 4.7.4, using wp classic editor helps for pages and articles but not for events of The event Calendar plugin.
    Waiting for a quick enfold update then.

    Best regards,

    Thatoo from assodefis

    #1200266

    Hi all,

    the Theme Customizer is also broken and a Word Press Error occurs.

    Best, Oliver

    #1200277

    Hi
    I already send this but got no reply and I am in a hurry
    Yesterday afternoon the container width of my website changed by itself Also new text on new pages will misalign. It wil start halfway the page and continue to the right. The wordpress host has updated wordpress automatically, we think this is the problem (or how Enfold handles this)
    We have updated everything and went to classic wp editor (since the block editor broke) but it is still not working correctly.
    We have set it to classic editor hut in the black bar above it still says :block editor”

    It is really a problem that i cannot changed this width on my pages anymore and cannot add anymore text, I have to go live next week

    You can check this page: https://lightside.nl/webdesign-den-haag/. (container width should be much more)

    The width of the black boxes was much wider this afternoon and i cannot alter it by increasing the pixels in layout

    Also on this page: https://lightside.nl/test2/
    you can see that my dummy text (just made this page as an example) is going to the right while it is should start left.

    Something is definitely not okay.

    Pleas assist
    Kind regards
    Gerrit

    #1200283

    Hi Gerrit,

    1- You had unclosed custom CSS at the bottom of your Quick CSS field

    p,a {
    font-family: 'Baloo 2', cursive;
    

    I closed it and that fixed the issue you had on this page – https://lightside.nl/webdesign-den-haag/

    2- Text is going without breaking because there is no space in your text – https://imgur.com/a/Uf8N7la :)

    Best regards,
    Yigit

    #1200289

    Hi Yigit,

    Actually it was something else that got triggered by the wordpress update , but we got it now thanks

    Good Health

    Gerrit

    #1200321

    When is the fix coming? Buttons do not work.

    Regards

    #1200338

    When I try certain word combinations in the Text element, I get something like this:

    Request URI: https://my_website/wp-admin/post.php?post=9373&action=edit&classic-editor=1
    Support ID: 9985056978924732000

    This never happened before I updated WordPress this afternoon. I am already using Classic Editor, not Block Editor.

    No, I can’t give you back-end access; this is a State of Missouri website.

    #1200457

    Hi missouriartscouncil,

    We haven’t had any other reports of this happening on customer sites, so it’s likely something local to your site. If you can’t give us backend access either then I think it will be difficult to help you out, could you at least open a new thread so that we can help you out in a thread which is not bombarded with replies?

    Best regards,
    Rikard

    #1200479

    Do we have an ETA for the fix?

    #1200592

    Hi Rikard,

    Since our problem isn’t happening to anybody else, and since from the time that I originally posted I have confirmed that it isn’t even happening if I try the same word combination elsewhere on the same page, I’ll chalk it up to general weirdness. Thank you for your quick response, and please delete my question!

    Cheers,
    Barbara

    #1200749

    Hi Barbara,

    Thanks for the update, just let us know if you should have any further problems in a separate thread.

    Best regards,
    Rikard

    #1200750

    Hi ggafos,

    Please refer this for a temporary fix: https://kriesi.at/support/topic/shortcodes-window-after-updating-to-wordpress-5-4/. We don’t have an estimate for a new version of the theme if that is what you are asking for.

    Best regards,
    Rikard

    #1203902

    any news on an update?

    Since the update to wordpress 5.4, I experiment same issue as others but also
    Events from The Event Calendar stops showing [short code] widget like leaflet. What can I do?
    You can check it in here : https://quimper-evenements.fr/public/evenement/quimper-tattoo-show-3/

    It has the short code at the bottom and it was displaying it well before.
    [leaflet-map width=”100%” height=”300″ lat=48.011774116237035 lng=-4.098823070526124 zoom=16]
    [leaflet-marker lat=48.011975126709956 lng=-4.099316596984864 iconUrl=”/public/wp-content/uploads/sites/3/2019/09/centre-des-congres-pin-2.png” iconSize=”62,60″]Parc des Expositions
    32 Bis Rue de Stang Bihan,
    29000 Quimper
    02 98 52 00 16 – Voir les infos
    Horaires d’ouverture :
    Du lundi au vendredi de 9h à 18h
    [/leaflet-marker]
    [/leaflet-map]

    I have contacted The event calendar too but I don’t believe that it comes from there as everything display except shot code….

    Thank you to release asap an update solving these issue.

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by assodefis.
    #1204023

    Hello,
    same problem here. If I choose the Classic Editor then I won’t be able to use Yoast, which literally looks EMPTY

    #1204607

    Hi assodefis and Davide,

    Please open a new thread and include WordPress admin login details in private so that we can have a closer look at your site.

    Best regards,
    Rikard

    #1207431

    we will test a bit further and release in a few days hopefully.

    Dear support,

    What do you mean by “a few days”? After 25 Days? Many users are waiting for this bug fix update and there are really many requests for it, right? I would very much appreciate it, if this bug-fix would be released first and then work on other, maybe not so heavy things.

    Best

    S.

Viewing 25 posts - 31 through 55 (of 55 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.