Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 103 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Themeforest #1263352

    False alarm :D

    in reply to: Enfold – Upcoming fixes #1178408

    Hello to Enfold Team :)
    Is there any ETA for 4.7.3 please?
    Yigit mentioned “We do not have an ETA yet. We will announce in the forum sidebar once we have a date :)” but I would like to know if it is has changed and some ETA is available?
    Also the sidebar is not very often updated, lol
    Thanks for feedback.
    Milan

    in reply to: Enfold – Upcoming fixes #1177928

    Thanks for making this useful thread, so we can see what fixes will follow. It is nice to get updates. ;)

    in reply to: Social icons still missing #1173436

    So the icons appeared :)

    in reply to: Social icons still missing #1173239

    @sthubertus Thank you for the CSS, it’s very kind of you


    @Yigit
    I am always aware of any cache anywhere (CDN, cache plugin, browser plugin). I will try 4.7.1 and I will let you know afternoon ;)

    in reply to: Update before xmas please? #1171468

    Ah so… it used to work in text code before. I think it should stay supported in that kind of widget, as it is supported in ‘text’ on pages.
    Thanks for having a look and fixing the issue :)

    in reply to: Update before xmas please? #1171450

    I just refreshed page now and icons appeared. What have you done? What is the issue? How to fix it? :)

    in reply to: Update before xmas please? #1171417

    So Beta 2 tested again, no soc. icons :(
    Please, see the private content for FTP access.

    M

    in reply to: Update before xmas please? #1171403

    Thank you, I will try it I guess in 1 hr.

    M

    Edited: I try it NOW :)

    • This reply was modified 4 years, 1 month ago by Milan.
    in reply to: Update before xmas please? #1171397

    Hello Mike,
    before providing FTP, may I get new fresh link for downloading latest beta please? The one by Nikko already expired.
    And yes, usually I do delete Enfold folder after backup custom.css

    M

    in reply to: Update before xmas please? #1171214

    That’s weird… I changed password. Username is the same, psw in private content.

    in reply to: Update before xmas please? #1171081

    Hello Victoria,

    I wanted to drop reply, but forum had been closed :-/
    The password is correct, strating with b, ending with n
    P: stands for password. ‘P: ‘ is not part of the password.

    Milan

    in reply to: Enfold 4.6.4. Beta Social Icon Shortcodes #1171078

    I just checked my topic, I have already installed Beta 2 too:
    https://kriesi.at/support/topic/update-before-xmas-please/

    And social icons are not appearing.

    in reply to: Enfold 4.6.4. Beta Social Icon Shortcodes #1171017

    Hello Mike,
    If would be possible to get 4.6.4-beta-2 for a quick test, it would be good.
    Anyway, when will be next update available? Today? Tomorrow? Will it be the first week of January as is writte? :)

    Milan

    in reply to: Enfold 4.6.4. Beta Social Icon Shortcodes #1170859

    Hello Thorsten
    Correct, I have the same issue with BETA, using it in text widget in footer. I reported it before xmas. So I hope it will be fixed in following update.
    Best wishes, Milan

    in reply to: Update before xmas please? #1168502

    Yes, see the details on p.c.

    in reply to: Update before xmas please? #1168417

    Did dev team got notified please?

    in reply to: Update before xmas please? #1168255

    Yes, there is a bug in Beta 2 version :(
    Please see the link in private content.

    I placed code below into PAGE and the same code into FOOTER text widget. It is all about icons. On the page icons appeared, in the footer text widget not..

    <div class="row-fluid">
    <div class="rhcol span1"></div>
    <div class="rhcol span4">
    <h4>Contact</h4>
     (Email address hidden if logged out) 
    07740 111 111 111
    
    </div>
    <div class="rhcol span3">
    <h4>Follow</h4>
    [av_font_icon icon='ue8f5' font='entypo-fontello' style='' caption='' link='manually,https://www.facebook.com/hidden/' linktarget='_blank' size='30px' position='left' color='' custom_class='' admin_preview_bg='' av_uid='av-e5s6w'][/av_font_icon][av_font_icon icon='ue909' font='entypo-fontello' style='' caption='' link='manually,https://www.instagram.com/hidden/' linktarget='_blank' size='31px' position='left' color='' custom_class='' admin_preview_bg='' av_uid='av-72gu0'][/av_font_icon]
    
    </div>
    <div class="rhcol span2"><a title="Flowers From The Farm Member" href="https://www.hidden.co.uk/members/hidden" target="_blank" rel="noopener"><img class="alignleft wp-image-374" src="https://www.hidden.co.uk/wp-content/uploads/flowers-from-the-farm.png" alt="" width="174" height="117" /></a></div>
    </div>
    in reply to: Update before xmas please? #1168199

    Thank you.
    Anyway, do you want me to check/test something specific?
    I can try it in VPS with PHP up to 7.4 + webhosting with namecheap.

    M

    in reply to: Update before xmas please? #1168098

    Hello Victoria,
    I would like to try beta. Some little bugs may disappear and if something go wrong, I have always backups :)
    Milan

    in reply to: Enfold – Upcoming fixes #1161950

    Well, Envato should send another mail “Sorry, we messed up. Here is 100USD credit as apology.” :D

    in reply to: New Enfold version? Where? #1161659

    Hello to Support, something new?

    in reply to: Confused about changelog and version number #1161385

    ‘Shits happen’ as my favourite client told me when I deleted her entire website by mistake, lol.
    I’m quite OK with this mess for now. Well, it look like we all have to wait… :)
    And support guys will have busy weekend.

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by Milan. Reason: grrr grammar
    in reply to: Mobile Menu Width Activation #1093919

    Hello Rikard,
    Thank you very much for your help. It works perfectly!
    Have a great day!
    Milan

    in reply to: Google CAPTCHA – button SUBMIT is not translated #1079890

    Yigit, thank you very much! You are the one of my favourite guys from Enfold. ;)

    in reply to: Google CAPTCHA – button SUBMIT is not translated #1079209

    @swelzel Thank you very much for the link and I am glad you confirmed the issue :)


    @Ismael
    You wrote ‘Regarding the submit button, I edited a few files to fix it. It should work properly now.’ can I download the files somewhere please? Or what are the snippets please? The site should be in 5 languages and I need to have SUBMIT button renamed/translated.


    @Rikard
    ‘can we see and reproduce the problem?’ Sure, just install latest Enfold please, activate CAPTCHA v2, rename the button and nothing will happen. You can install also WPML to test it. Reproducing this issue is very easy.

    in reply to: How to slow down image animation speed? #1077898

    Hello Jordan, yes! Thank you.
    Resolved ;)

    in reply to: Video Bug on Full Screen Slider in Safari (Enfold V 4.5) #1022793

    I am wondering if anybody had a chance to look at mentioned issues as I would like to know the answer too especially for nevestar’s question #1 :)

    in reply to: Can't find demo import #1021871

    Nora, because I’m am not in Enfold team, I can be honest: you are quite rude! First of all, show some respect, second – read documentation and learn something about cached files. You should apologise and learn to be patient. You are not the only one here.

    in reply to: Problem font #1016766

    Hello, perhaps it is more complicated, but I am using custom font this way:
    1. I will download font which I want
    2. I upload font here https://www.fontsquirrel.com/tools/webfont-generator I will remove there what I don’t need in font included. I am exporting only eot and woff. Compatibility can be checked here: https://caniuse.com/#search=woff (I don’t care about Opera Mini)
    3. I do new folder in Enfold folder with name fonts and into custom.css I will add

    @font-face {
        font-family: 'myfont';
        src: url('../fonts/myfont.eot');
        src: url('../fonts/myfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
             url('../fonts/myfont.woff') format('woff');
        font-weight: normal;
        font-style: normal;
    }

    and than I will add ccs which is forcing to use my font. Example:

    body, html {
    	font-family: 'myfont' !important;
    }

    Looks quite complicated, isn’t it? :) But I never had an issue with my font.

    Best wishes,
    Milan

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 103 total)