Tagged: ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1172940

    Hello to support,
    social icons are still missing. I have latest Enfold now, latest WP, PHP 7.4, disabled CDN and cache.
    I thought it will be fixed in today’s update…

    Best wishes,

    Milan

    #1172986

    Hey Milan,

    Have you cleared cache before disabling it? I believe it might be cache. If that does not help, please post WP admin logins here privately so we can look into it.

    Regards,
    Yigit

    #1172994

    Hi,
    Same with me. Version 4.7 does not sovle the lost icons issue.
    Clear cash does not help.
    Only CSS hotfix helps for all icons except whatsapp, it does not work with a similar fix as published that I tried.
    br
    Wolfgang

    PS:
    /* enfold social media icons fix */
    .social_bookmarks_twitter a::before, .av-social-link-twitter a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_facebook a::before, .av-social-link-facebook a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_linkedin a::before, .av-social-link-linkedin a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_pinterest a::before, .av-social-link-pinterest a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_tumblr a::before, .av-social-link-tumblr a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_reddit a::before, .av-social-link-reddit a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_vk a::before, .av-social-link-vk a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_gplus a::before, .av-social-link-gplus a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_mail a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_dribble a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_youtube a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_instagram a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .social_bookmarks_vimeo a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    /* THIS DOES NOT WORK: */
    .social_bookmarks_whatsapp a::before, .av-social-link-whatsapp a::before {
    font-family: ‘entypo-fontello’;
    content: ‘’;
    }
    .fc-basic-view .fc-body .fc-row {
    min-height: 6em;
    }

    #1173015

    Hi,

    Sorry about that. We have just released 4.7.1.

    Best regards,
    Yigit

    #1173239

    @sthubertus Thank you for the CSS, it’s very kind of you

    @yigit I am always aware of any cache anywhere (CDN, cache plugin, browser plugin). I will try 4.7.1 and I will let you know afternoon ;)

    #1173436

    So the icons appeared :)

    #1173438

    Hi!

    Perfect :)

    I am marking the thread as resolved. If you have any other questions or issues, please feel free to start a new thread :)

    Regards,
    Yigit

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Social icons still missing’ is closed to new replies.