Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 91 through 120 (of 1,378 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: After update to 4.0 Backend Error 500 #752684

    Hi,

    If you are not using the demo content layersliders you can simply remove that. That content was previously located in the theme folder (the old layerslider had a different approach to importing the images necessary than the new one)

    Since we updated to the new layerslider all images are now imported into your media library. This is to make sure that people who actually use the demo sliders in one way or another are not stranded with missing links.

    But as I said, if you dont use those sliders feel free to delete them, along with the images

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Blank Admin screen after 4.0 update #752678

    Hi,

    I found another small bug that we will address right now. your site is running fine with this bugfix so I would recommend to update to 4.0.2 directly and skip 4.0.1

    And thanks for using enfold, glad you like it that much ;D

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: After update to 4.0 Backend Error 500 #752677

    Hi Mike,

    I was able to activate your backend but not sure why the error keeps happening for you. I will investigate further but you should be fine with future updates since the code that causes the error only runs once and then never again.

    @ak-muc I only can help if you post me a link to your site (please use the private content field) as well as your wordpress login credentials and ftp login credentials I will take a look at it and try to make it work again. Maybe we are missing something here and access to a server with this problem might help, since I am not able to reproduce the issue…

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Blank Admin screen after 4.0 update #752664

    Hi,

    I will take a look at your current site and let you know once I know more ;)

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: After update to 4.0 Backend Error 500 #752663

    Hi Mike,

    if you post me a link to your site (please use the private content field) as well as your wordpress login credentials and ftp login credentials I will take a look at it and try to make it work again. Maybe we are missing something here and access to a server with this problem might help, since I am not able to reproduce the issue…

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Enfold 4.0 update – blank admin screen #752654

    Hi guys,

    Please note that in order to help we need as much information as possible. Please use the private info field to post us login credentials to your site and we will gladly take a look. If you want to go a step further you can also share your ftp credentials so we can make sure to activate your site and if necessary apply a fix to the code itself…

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Enfold 4.01 excessive load on server #752650

    Hi runriotcreative,

    this is probably not the same issue since the latest version was only released a few hours ago. I checked your site and you are using a few really huge images like this one for example: https://missionutoo.org/wp-content/uploads/2015/11/159.jpg (1.6mb for a single image is really a lot) – there are certainly other things that can be optimized as well with a caching plugin so I would recommend to check for hughe images and videos and replace them with optimized versions and also try to use a plugin like wp-supercache to speed up the site :)

    Best regards,
    Kriesi

    PS: @defeyter is the excessive load an ongoing issues? When the new version is first installed it will (for backwards compatibility) import images for the default layersliders which are no longer part of the theme package. Its pretty much the only thing I could think off which puts some strain on the server but it should be done in a minute or two…

    in reply to: ENFOLD not working on iPhone #750971

    Hey!
    I am currently investigating the issue.
    Would you mind sending me a link to the facebook post that has the issue since I have problems reproducing it. Thanks!

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Layerslider – image background color disappear #750732

    Hi!
    I have informed the layerslider team about the issue. Unfortunately nothing we can fix in the theme, we need to wait for them to solve the issue permanently in the layerslider plugin.

    Until then you will need to re-do the change or add an image with white background :)
    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: being hacked #741485

    PS: version 3.8.5 is out now and can be downloaded on themeforest. it removes the line that triggers the false positive

    in reply to: being hacked #741473

    Hey!

    I will explain in a little more detail so you do understand whats going on here. First of all: Basilis is right. There is no security risk at all. Its a false positive.

    In the file that is mentioned by Wordfence and other security tools (enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/html-helper.class.php) we got a php comment that explains what one of the functions does. The comment says:

    //fallback for previous default input link elements: convert a http://www.link.at value to a manually entry
    

    The link that is posted in that file is a generic placeholder for any link used. What we did not know is that actually someone was using the domain “link.at”. Apparently this domain got hacked now and is blacklisted. And this is why Wordfence thinks that the theme has a problem, because there is a link to a hacked domain.

    However: This link is located in a php comment (its not an actual html link) which will never be displayed anywhere, can not be clicked, can not be used at all. It simply a line of non executable text. We will remove this text with the next update, however there is nothing you or your team need to do to your clients servers, theme files or whatnot since

    a.) there is no actual problem, just a false positive
    b.) you can fix the false positive by removing that single comment line

    We will release a small fix for this issue to prevent any further confusion about it. But to be clear once again: this can not be used to hack anyone or anything. It’s a false positive and if you think your site has been hacked its certainly not because of this. (I would also doubt that its because Enfold in general, because there are no known issues with the theme but if you think you have evidence that the opposite is true please share it so we can investigate the issue)

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: For Kriesi: What is the future of Enfold? #740111

    Hey!

    I am currently building the next major release so yes, enfold is going to get better in many ways. The next release will focus on the layout builder and make it more user friendly, the release after that I want to dig into the header area and improve that.

    So in general I want to improve existing stuff and make sure not to overdo it with new features, so Enfold doesnt get to hard to use for new users and does not get bloated.

    I did start to post from time to time on facebook about what we are working on so you might want to follow us there for the occasional update ;)

    https://www.facebook.com/kriesi.at/

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Refund #732704

    Hi!

    If you did not download the theme it must have been an oversight on my part and I am sorry for that. In that case please open a new request and I will approve it.

    Best Regards,
    Kriesi

    in reply to: Mailchimp checkbox is not displayed #724242

    Hi!

    Basically no, since „checkboxes“ are not part of the basic list elements that a user can fill in in Settings->List fields and *|MERGE|* tags in the mailchimp backend they dont work. Checkboxes only work as part of “mailchimp groups” which are currently not supported in Enfold (because of their higher complexity from a programming view) If you want or need to use them: there are full fleged mailchump plugins that support this, but I am afraid we are not there with enfold yet.

    However, I am not sure which laws you are talking about, the only one that I am familiar with is the double opt in process (subscriber gets a verification mail after he subscribed, so he can verify that he really wants to receive the newsletter). This does not require a checkbox in the front end but in the admin area to enable the double opt in, and that option is of course available for enfold.

    If you need a checkbox in your front end for specific laws to your industry that I am unfamiliar with I am afraid you would need to use the plugin “mailchimp for wordpress” – its not as easy to use as our implementation, but because of that it also covers more advanced use cases.

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Advanced Layout Builder not working #724232

    Hi!

    You need to make sure that version 3.8.4 is installed, once it was approved by themeforest. It will probably be available within the next few hours ;)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Enfold Theme – Constant 404 errors #722385

    Hi!

    If by 404 you mean you see the netregistry parked domain message: this is not something caused by the theme. I switched themes and it also happens with other themes, among them the default wordpress theme so I am pretty sure this has nothing to do with Enfold. I guess this has to do with some settings that need to be changed in https://theconsole.netregistry.com.au/, however I am afraid I don’t know what you would need to do in order to set this up properly since I have never worked with that service provider before.

    I guess you best course of action would be to contact their support and ask what you would need to do to properly display your wordpress installation. I also hope you can reconsider your rating since this does not seem to be theme related…

    Regards,
    Kriesi

    in reply to: The Biggest Premium Link Building Offer! #719213

    Hi!

    Thanks, but I am afraid the articles do not seem to generate enough traction to warrant the price for me. Thanks for the offer anyways :)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: The Biggest Premium Link Building Offer! #718244

    Hey!

    Can you point me to 1-2 articles on forbes and hp that were created by you, so I can see how that would look like?

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Enfold theme – Restaurant #715673

    Hi Joachim!

    We checked the download folder and there is no such file within. Since this is a pre-sale question thread and we can not verify the validity of your purchase: please register an account in the forum and create a new thread about the issue.

    Please let us know your themeforest username and purchase code so if this keeps happening to you we can inform themeforest about the issue. Maybe they can find/see something which we can not.

    As for the question “how can it be that the download file is infected?”: I do not believe it is. There are various explanations possible but themeforest has also checks in place to prevent something like this from happening. My best guess is: the files were not downloaded from themeforest (did you yourself purchase the theme there or was it handed to you by a third party, like a developer). there is also the possibility of a compromised browser plugin on your end.

    Last but not least there is also the possibility of a false positive and one of the scanners used is finding something which is not actually there…

    Anyways, we will know more once we know your username and purchase code.
    Regards,
    Kriesi

    in reply to: enfold standard #701445

    Hey Norbert!

    Die extended license erlaubt dir enfold in einem blog netzwerk wie wordpress.com anzubieten und deinen kunden zu erlauben das theme da zu aktivieren :)

    lg!
    Kriesi

    in reply to: You're planning on doing something cool soon! #697341

    Hey!

    Currently I am just playing around with different ideas so the bewildering will probably have to wait ;D
    But as soon as one of those ideas grows into something more I will of course share it with the community ;)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Lizenzfrage #690631

    Hi Peter!

    Nein, das ist nicht notwendig. Alles kein Problem mit einer einzelnen Lizenz solange die Testinstallation nicht permanent erreichbar ist :)
    Solange die Seite im Maintenance Mode ist braucht ihr dafür keine Lizenz :)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: Enfold OnePage Theme mit eCommerce Shop #689746

    Hallo Harry!

    Die Menüs anzulegen wäre keine Problem, das würde einfach im WordPress Menü backend funktionieren. Grundsätzlich würde ich es so machen dass man das one page Konzept auf die Präsentation des Produkts beschränkt und Warenkorb, Account, etc dann doch auf separaten Seiten unterbringt.

    Ein voller one-page checkout auf dem sich vom proddukt über warenkorb bis zum checkout alles auf der einen seite befindet ist leider nicht wirklich möglich (zumindest derzeit).

    lg,
    Kriesi

    in reply to: It's not possible to edit the once issued invoice #686898

    Hi Piotr!

    I understand. No problem, as soon as the refund request appears in my marketplace backend I will accept it ;)

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Did you get a message about refund from Envato? #685886

    Hi Piotr!

    Thanks, I got it and replied. I sent you a link to the marketplace support, since I guess you will need to talk to them about these invoices :)

    Best regards,
    Kriesi

    in reply to: Gray circle icon, can't edit pages #685787

    Hey!

    We were able to identify the root of the problem. The new Enfold version 3.8 should fix the issue for good, on old accounts, old or new ;)
    Please update and let us know if it helped. Make sure to clear your browser cache after updating ;)

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: enfold security statement or check #685776

    Hey Wozo!

    We have no official document for that but the last security check that has been done by a professional was in april. He found a few smaller issues which were fixed a few days later in a framework security update.

    Other than that we are not aware and got no report of any issues ;)

    Cheers!

    in reply to: Post link format not working when link is to long #685063

    Hey!
    thanks for the notice. Found what is causing the issue and fixed it. Next update will include the solution ;)
    Regards,
    Kriesi

    in reply to: Avia Layout Builder Not Working #684975

    Hi Guys!

    Found the issue for this error and an update with a bugfix will be released later today

    Cheers!
    Kriesi

    in reply to: themes nutzung #684211

    Hi Susanne!

    Es gibt leider auf Themeforest keine Entwickler oder Mehrfachlizenzen. Momentan ist es so dass für jeden Kudnen eine Lizenz gekauft werden muss. Ich hab zwar von außnahmen bei sehr großen Projekten gehört, aber da müsstest du dich direkt an den Themeforest Support wenden.

    lg!
    Kriesi

Viewing 30 posts - 91 through 120 (of 1,378 total)