Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • Hi yigit.
    The problem occus only while you use their premium service that redirects every woocommerce email through their own server. It seems to overwrite the sending process of WP and/or the Enfold contact form.

    Do you have a way to force the sending method for your theme ?

    Thank you.

    Arsène

    Hi Rikard,
    you will find attached the temporary credentials to access the website admin.

    Please keep in mind that this is a french production site while conducing your tests (please prefer local night time if it can disturb customers navigation).

    Best regards

    Hi. I have the very same problem on a website I manage.

    I left the “Your from address” field empty but instead of using the user email or no-reply@***.com.

    After looking for a while, I figured out that the enfold contact form is not using the default woocommerce sending email adress nor the wordpress administrator’s email… but the email I have configured as the sender for Mailpoet… (and I use their server for the newsletters and the woocommerce emails).

    Do you know I can find a workaround for the contact form because it is way more friendly to have the “from” and “reply-to” adress of the user and just having to click “reply” instead of copy/pasting the email each time (my client have around 50 requests per day).

    Thank you very much for your support.

    in reply to: Recaptcha Plugin #1062767

    There is an issue when using several forms on the same page (common situation even if it’s not a big error). Checking any of recaptcha boxes reveals all the submit buttons at the same time but only make the first recaptcha disappear.

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by  arsenelesueur.
    in reply to: Recaptcha Plugin #1059788

    Thanks for the updated URL of your plugin. We are giving a try and will let you know if there is any issue on our website.

    in reply to: Animations not starting on scroll #779620

    Hello Andy,
    I guess it will be way more clear with the 3 screenshots available (in the private content section).
    As you will see, all animations are starting too late (when passed) while scrolling. It was the case with the 4 green icons (in 4 cols) right below the Easy Slider but I desactivated the animations. But now, it’s still the case for the shop Masonry section, then the blog Masonry section and finally the 5 social icons which don’t even pop up when the bottom of the page is reached.

    The issue occurs on pretty much all browsers and devices and have been reported by some of our e-commerce customers.

    Best regards,
    Arsène

    in reply to: Launcher not working with WP 4.5.3 or Enfold theme #652744

    I red that on your suggestions on other topics. This would be nice for a little blog but we are launching a cosmetic brand and can’t afford having any unwanted visitor. Especially because some payment plugins are already enabled on our Woocommerce, plus, we are using several accesses by user roles and really need to work on the whole customer funnel, starting from our real homepage.

    Sadly, we need to use a bunch of plugins that are slowing down our website but we compensate by a great server and some fine tuned caching tools. WordPress isn’t known for being really “lite” as an e-commerce platform.

    Best regards,
    Arsène Lesueur

    in reply to: Launcher not working with WP 4.5.3 or Enfold theme #652681

    Hmmmm. I guess that my solution is only a temporary workaround and that I’m not the only one to experience this king of issue with maintenance plugins due to the really high levels of requests generated by the Enfold theme.

    You might consider digging a little bit for further improvements of the theme ;-) .

    in reply to: Launcher not working with WP 4.5.3 or Enfold theme #652380

    Hello, my developer found a workaround by adding the filter below :

     add_filter( 'template_include', 'override_wplauncher_options', -1000000000000000000000);
    
    function override_wplauncher_options($template)
        {
            global $wp_launcher;
    
            return $wp_launcher->launch($template);
        }

    I guess this is not a permanent fix but I hope it’ll help improving your product.

    Regards,
    Arsène

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)