Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 119 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Tried to Update to latest version of Enfold #1186421

    Instead of re-installing the theme, can I just restore a backup ( files and DB) ?? I had some coding in the Quick CSS area.. as well as custom colors for the site..

    please let me know as soon as possible..

    Thanks for your help

    in reply to: Tried to Update to latest version of Enfold #1186117

    Please see Private Content..

    in reply to: Creative Studio – Font color #1128385

    Perfect.. thanks..

    You can close this thread..

    in reply to: Creative Studio – Font color #1128297

    Jordan,
    I was able to increase font weight in the quick css..

    But I want to do the same for the footer, I do not want to increase the font size, just the weight.. how would I do that and any hint on what I would need to put in teh Quick css to do this..

    Thanks for all your help..

    in reply to: 3D Image Carousel #1128276

    Rikard,
    I was aware of that since I asked in another thread. But wanted to throw this out to the community to see if anyone has used a 3D carousel for their images.. Hopefully I get some feedback..

    Thanks..

    in reply to: Creative Studio – Font color #1125686

    Where would I set the font weight globally?

    in reply to: Creative Studio – Font color #1124282

    Well.. on the color, I want to see which color I like, but have the option to change it, which I figured that is how the font color scheme works.

    As for the text.. as stated above: “The icons, Special Headings, bullets and bold fonts are all in the correct color, but everything else always fades back to the original light grey.”

    So ALL text that is not mentioned above, which is just about ALL the text on the site has this issue..

    I hope that helps.. anything in a text field does not remain the color blue but fades to grey once it is refreashed or first appears when the site is loaed..

    Thanks for your help, this is driving me nuts..

    in reply to: Creative Studio – Font color #1123953

    Hard to explain.. if you go to the site, ALL fonts are supposed to be the blue color.. The icons, Special Headings, bullets and bold fonts are all in the correct color, but everything else always fades back to the original light grey.

    Since you have the login info, please go to the theme section where you set the color and see that I have done all I could to make it that color, but no luck..

    in reply to: Creative Studio – Font color #1123678

    The icons, Special Headings, bullets and bold fonts are all in the correct color, but everything elses always fades back to the original light grey.

    in reply to: Creative Studio #1123660

    You can close this thread

    Thanks for your help!

    in reply to: reCaptcha and emails #1123618

    Please close this thread.. everything seems to be working now..

    Thanks..

    in reply to: reCaptcha and emails #1123575

    Disregard the below info.. I am now able to successfully connect to Google..

    I am getting this in the Google Services area of the theme:

    Check reCAPTCHA API Keys Version 2
    Error on connecting to Google reCAPTCHA – please retry.

    The response parameter is missing.
    The secret parameter is invalid or malformed.

    Check reCAPTCHA API Keys Version 3
    Error on connecting to Google reCAPTCHA – please retry.

    The response parameter is missing.
    The secret parameter is invalid or malformed.

    Even though it seems to be working on the site and even has the little Google Captcha emblem at the bottom.

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  sfranks12.
    in reply to: Creative Studio – Font color #1123572

    It is impossible to send a screen shot.

    What happens is, I set my font to a specific color, when the page first loads, the font is the correct color a blue color, but after it loads it goes back to the original light grey color.
    So it would be hard to get a screen shot, sorry..
    Any suggestions??

    in reply to: reCaptcha and emails #1123565

    OK.. It is now working.. I guess it took a while to get authenticated

    Thank you for all your help.. I guess the beta Enfold worked like you had planned it should..

    Quick question, though.. when the new version comes out, should I update or stay where I am at for now??

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  sfranks12.
    in reply to: reCaptcha and emails #1123319

    I did the copying and all..

    I try to revalidate my key and this is what I get “Could not connect to the internet. Please reload the page and try again”

    Now the submit button on my contact form is stuck saying “Authenticating…”

    Anything I need to do on my end??

    I need to get fixed quickly please..

    UPDATE: I got a new token key and tried to revalidate, still same issue as above

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  sfranks12.
    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  sfranks12.
    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  sfranks12.
    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  sfranks12.
    in reply to: Creative Studio – Font color #1123175

    I disabled the file compression and the delete old CSS and JS, cleared cache and still the same thing..

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  sfranks12.
    in reply to: reCaptcha and emails #1122939

    Will it effect the Quick CSS i have already, or just the files and nothing on the back end

    in reply to: reCaptcha and emails #1122914

    I looked at the docs and have set it up like it says, got teh keys and everything.. and according to the previous post that quoted Ismael, the recaptcha script seems to be causing an error, so he wanted me to update to the beta version, which deals with this. BUT, i extracted the theme using the password provided, but I do not know how to update the site with it.. The only key I have is the one running on the site now. I just need to know how to get the BETA files imported into the site.

    in reply to: Creative Studio – Font color #1122785

    Please see private content for information..

    in reply to: reCaptcha and emails #1122782

    What key? all I got was the password to extract it.. What do I do with the files once extracted?

    Ismael Wrote:

    The reCAPTCHA script is creating an error but I’m not exactly sure how. Please try to upgrade the theme to the beta version. It contains improvements for the spam protection feature. Check the private field. Extract the file using any extractor software like WinRAR or WinZip and RAR Extractor Free for Mac.

    Best regards,
    Ismael

    Nothing about what to do after I extracted them..

    in reply to: reCaptcha and emails #1121947

    I was looking at the Captcha stuff.. do I also need to get a Google key for reCaptcha v2??

    in reply to: reCaptcha and emails #1121940

    Once extracted, how do I do the upgrade??

    in reply to: Gravity Forms embedding #1121763

    You can now close this thread. thanks

    in reply to: SPAM MAILS #1121605

    Where and how do I get the beta version??

    in reply to: SPAM MAILS #1121042

    Sent…

    in reply to: SPAM MAILS #1120962

    Yes it was…

    in reply to: SPAM MAILS #1119954

    My form, which is my contact form, does not work now.. What do I need to look at to fix this??

    Thanks for the quick reply..

    in reply to: SPAM MAILS #1119628

    I have selected the reCaptcha v3 and got teh keys and inserted in the google services secction.. Ok, but how and where do I install or activate it?? Sorry I am lost on this one..

    in reply to: Creative Studio #1100731

    Do you know if the theme would prevent the plug ins from being updated?? ALL the plug ins give this error: “Update Failed: Download failed. A valid URL was not provided”

    in reply to: Creative Studio #1100175

    OK.. got it all installed.. But, how do I delete the other themes I do not need? There are no delete or remove buttons on them

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 119 total)