Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 14,401 through 14,430 (of 16,050 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Portfolio item base broken after update #728349

    Hi,

    I tried the login details but it doesn’t seem to work on the when trying to access the wp dashboard.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: CSS design login form in code block #728348

    Hi,

    I checked your site and it can’t be reached. Try using this code for the form:

    <form  name="webshopform" method="post" action="http://URL/login.php" class="avia_ajax_form av-form-labels-hidden avia-builder-el-7  el_after_av_heading  avia-builder-el-last">
    <fieldset>
    <p class=" first_form  form_element form_element_third" id="gebruikersnaam"><input name="gebruikersnaam" class="text_input is_empty" type="text" id="gebruikersnaam" value="" placeholder="Gebruikersnaam*"></p>
    <p class=" form_element form_element_third av-last-visible-form-element" id="wachtwoord"> <input name="wachtwoord" class="text_input is_empty" type="password" id="wachtwoord" value="" placeholder="Wachtwoord*"></p>
    <p class="form_element form_element_third modified_width"><input type="submit" value="Login" class="button" data-sending-label="Login"></p>
    </fieldset>
    </form>

    Let us know if this helps. :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: adding flags #728347

    Hi lech07,

    Yes, can you try to add the right url instead of the link. Then add a class on the menu link then use the class to style the link to replace the text with an image of the flag. We will need temporary admin login.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Problems #728346

    Hi!

    You shouldn’t lose any data during the Enfold theme update, if you are using a child theme and any modifications you made in the child theme wouldn’t be lost and anything in Quick CSS would be retained but we would still suggest that you make a backup before updating the theme or wordpress itself :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: trouble with color in a title box and color section #727877

    Hey!

    Glad we could help :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Shopping cart always displays on mobile #727806

    Hey!

    To clarify that, the one I have marked with red border is the one you are referring: http://imgur.com/a/w1oif

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Shopping cart always displays on mobile #727798

    Hey!

    That is how it is expected to work, you should see it showing up as well in the demo site: http://kriesi.at/themes/enfold/

    Regards,
    Nikko

    in reply to: trouble with color in a title box and color section #727795

    Hi!

    I have added this code in your Quick CSS:

    #top .custom-color-heading .av-special-heading-tag, 
    #top .custom-color-heading a, 
    #top .custom-color-heading strong, 
    #top .custom-color-heading .special_amp {
        color: inherit;
    }

    It seems to work well. :)

    Cheers!
    Nikko

    in reply to: trouble with color in a title box and color section #727794

    Hi!

    I have added this code in your Quick CSS:

    #top .custom-color-heading .av-special-heading-tag, 
    #top .custom-color-heading a, 
    #top .custom-color-heading strong, 
    #top .custom-color-heading .special_amp {
        color: inherit;
    }

    It seems to work well. :)

    Cheers!
    Nikko

    in reply to: Blog layout not formatting correctly #727790

    Hi,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    Login credentials include:

    • The URL to the login screen.
    • A valid username (with full administration capabilities).
    • As well as a password for that username.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Hide crossed out price #727788

    Hi!

    Try to replace the code I gave you to this one:

    #top p.price del, 
    #top span.price del,
    #top p.price ins:before,
     #top span.price ins:before {
        display: none !important;
    }

    Let us know if this helps :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Mobile stacked menu coloring #727786

    Hey!

    Glad we could help :)

    Cheers!
    Nikko

    in reply to: change the number of products per row #727771

    Hey prometeusx,

    In your WordPress Dashboard, go to Woocommerce > Settings > Products (tab) > Display (tab) > at the bottom find Column Count set it to 4 and set Product Count to 16 or any number divisible by 4. Hope this helps :)

    Best regards,
    Nikko

    Hi,

    Glad that you fixed it.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: WP 4.7 and Enfold 3.8.4. Dashboard blank #727767

    Hi,

    Glad it’s fixed :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Blog Pagination Loads to top of page #727765

    Hi,

    Glad that it’s fixed and thanks for using Enfold. Happy Holidays :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Hide crossed out price #727764

    Hi,

    Try adding this code in Quick CSS (located in Enfold > General Styling):

    #top p.price del, #top p.price ins:before {
        display: none !important;
    }

    Hope this helps :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: get rid of "No Category" #727762

    Hi,

    Glad that you found a workaround :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Widget title not displaying #727761

    Hi,

    I checked the link you given but I don’t find any sidebar, but I found it in the link below. It seems that the widget itself doesn’t render the title even if I check with a google inspector. Can you try to switch to a default theme like twentysixteen and see if the widget title appears? just switch it back afterwards.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Blog Post #727760

    Hey Epic,

    I checked header.php file and found out that it’s cut and this code is missing:

    <div id='main' class='all_colors' data-scroll-offset='<?php echo avia_header_setting('header_scroll_offset'); ?>'>
    
    	<?php 
    		
    		if(isset($avia_config['temp_logo_container'])) echo $avia_config['temp_logo_container'];
    		do_action('ava_after_main_container'); 
    		
    	?>

    It should be good now.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Portfolio item base broken after update #727759

    Hi Elmar,

    That’s weird, I tested on my end but I didn’t have any issues updating it. Can you try to create a stage site and put a duplicate of your site there and update it, so we can test it and hopefully figure out why it’s happening on your site and fix it.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Padding Issues #727758

    Hey anthonybennett,

    Try adding this code in your Quick CSS (located in Enfold > General Styling):

    .page-id-2227 #after_section_4 .template-page.content {
        padding: 0 !important;
    }

    Hope this helps :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: contact form text same line as input field #727756

    Hi,

    Glad that you found the solution.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Blog layout not formatting correctly #727755

    Hi,

    Just to clarify, is this what you want to use on your blog? http://kriesi.at/themes/enfold/blog/blog-grid/

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Image preview size in portfolio #727754

    Hey jgestal,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    Login credentials include:

    • The URL to the login screen.
    • A valid username (with full administration capabilities).
    • As well as a password for that username.
    • permission to deactivate plugins if necessary.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Mobile stacked menu coloring #727753

    Hey getmebrian,

    Try adding this code in Quick CSS (located in Enfold > General Styling):

    @media only screen and (max-width:767px) {
      .av_header_transparency #advanced_menu_toggle {
        background-color: #39beee !important;
      }
    }

    Hope this helps :)

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Shopping cart always displays on mobile #727752

    Hey getmebrian,

    Are you referring to the cart icon next to the menu?

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: Regenerate Images #727751

    Hey diotti,

    I checked your site and it’s using 450x450px however since you are using 4 columns for products, the width is a bit adjusted (which is 291x291px)so it uses similar widths, but if you check on the source of the image it’s using 450x450px. I don’t think you need to regenerate images.

    Best regards,
    Nikko

    in reply to: reactions #727750

    Hey jelle,

    1.) I’m not sure I understand what you meant by react? can you elaborate more on this, or a link showing it and if you are using a plugin.

    2.) Go to the post or page, there is a Template text just below the Avia Layout Builder, click it and it should show a dropdown with a blue button, click it and name the template and that should be it, please refer to the screenshot: http://imgur.com/a/28z8p

    Hope this helps. :)

    Best regards,
    Nikko

    Hey Jo_Smud,

    Try adding this code in your Quick CSS (located in Enfold > General Styling):

    @media only screen and (max-width:767px) {
      .home #av_section_1 {
        background-size: auto 100% !important;
      }
    }

    Let us know if this helps :)

    Best regards,
    Nikko

Viewing 30 posts - 14,401 through 14,430 (of 16,050 total)