Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1046547

    Hi,

    I have the problem that the products in product grid are not displayed correctly. Sometimes there are only displayed 2 products in one row instead of 3-4.

    For better understanding, see attached pictures.

    best regards,

    martin

    #1046606

    Hey mbauercag,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create a admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

    #1046756

    Hi,

    thanks for the quick reply!

    Link in private section!

    Best regards

    #1047484

    Hi mbauercag,

    It seems like there’s some delay before the js script starts executing, I think some webpage optimization is needed.
    The workaround it is to enable page preloader in Enfold > Theme Options, on your end it’s Precharge page
    I have enabled it on your site (you’ll see that spinning graphic for a few seconds) and when your page renders, it doesn’t show that 2-3 rows that turns to 4.

    Best regards,
    Nikko

    #1049989

    Hi Nikko,

    thanks, we have tested it now for some days, but the problem still sometimes occurs.

    I have activated the temporary login again.

    Thank you for you help!

    Best regards,

    #1051134

    Hi,

    Is the site down? It’s not loading properly on my end.

    Best regards,
    Ismael

    #1051723

    Hi Ismael,

    No the site is not down… please can you check again?

    Thank you very much!

    Best regards,

    Martin

    #1052595

    Hi,

    This is what I get on my end.

    Forbidden
    You don’t have permission to access /wp-admin/ on this server.
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Please contact your hosting provider.

    Best regards,
    Ismael

    #1052703
    This reply has been marked as private.
    #1052902

    Hi mbauercag,

    I am still getting the same result as Ismael. Are you blocking locations?

    Best regards,
    Victoria

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.