Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1086617

    Translate:
    —————-
    Hi,
    I get the error message on my side every now and then:
    Warning: file_get_contents(/www/htdocs/PFAD/https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=aviaRecaptchaRender&render=explicit): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/PFAD/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 328
    I’m not sure, but either it’s a bug or it’s my caching plugin “WP Super Cache”. If I empty the cache, then the error is gone for a while.
    I once wanted to ask what the mistake means and how I might get the mistake away.
    Maybe someone knows the problem.

    Many Thanks, senfdazu

    ————

    Hi,
    ich bekomme auf meiner Seite hin und wieder die Fehlermeldung:
    Warning: file_get_contents(/www/htdocs/PFAD/https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=aviaRecaptchaRender&render=explicit): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/PFAD/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/asset-manager.class.php on line 328

    Ich bin mir nicht sicher, aber entweder ist es ein Fehler oder es liegt an meinem Caching-Plugin “WP Super Cache”. Wenn ich nämlich den Cache leere, dann ist der Fehler wieder eine zeitlang weg.
    Ich wollte einmal fragen, was der Fehler bedeutet und wie ich den Fehler ggf. einfach weg bekomme.
    Vielleicht kennt ja jemand das Problem.

    Vielen Dank, senfdazu

    #1086961

    Hallo senfdazu,

    Could you post a link to the page in question so that we can take a closer look please?

    LG,
    Rikard

    #1087023

    Hi Rikard,
    many thanks for your response.
    The site is still under construction. Is not public.
    But I think I just do not see the error anymore. I completely uninstalled and reinstalled the caching plugin again.
    Maybe it was because of that.
    It used to be that when I clicked Clear Cache twice, I got the message. After reinstalling I can change the cache at any time without error.

    If the error arises again, I would like to report again.
    Thank you for your help.

    #1087466

    Hi,

    Thanks for the update and I’m glad to hear that you got rid of the warning. We’ll keep this thread open in case you should have any further problems on the topic.

    Best regards,
    Rikard

    #1091000

    Hi,
    We have the same problem how can we solve it. We do not have a cache plugin running.

    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by  tosmedia.
    #1091287

    Hi tosmedia,

    Please open a new thread and include admin login details in private so that we can have a closer look at your site.

    Best regards,
    Rikard

    #1091354
    #1092174

    Hi,

    Thank you for that.

    Best regards,
    Basilis

    #1101734

    I have this problem now, did you resolve it?

    #1101783

    Hi,

    @robbiedone
    Did you try to update to latest verison 4.5.7 ?

    Best regards,
    Günter

    #1101803

    @Günter Just updated now so will let you know if there’s a problem

    #1102036

    Hi RobbieDone,

    Great, just let us know if you should have any further problems on the topic.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.