Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1097700

    Hello, I got a message from a client this am saying their site was all messed up. I went to their site and the hero element was no longer visible, and their mega menu with images was all messed up. I quickly restored a backup from a previous day that had the proper site showing. Temporary fix, but I really want to prevent something like this in the future.

    I’m not sure if its relating to the theme or not, but any help is appreciated. I’ve included a screen recording of the issue in the private content.

    Thanks in advance

    #1097768

    Update: After I restore a version that works proper, about an hour later it breaks again.

    #1097770

    I’ve placed the site in maintenance mode.

    #1097961

    Hi,

    I had a look at your site but it seems to be loading fine on my end, the login details you provided are not working so I couldn’t check the backend.

    Best regards,
    Rikard

    #1097980

    Same Here! Making enfold video to upload so that details can be seen tomorrow.

    Tabbed section elements on this page:
    Doing this? Total craptastic collision. Client is freaking out, people are suffering, money is being lost.
    https://prnt.sc/nldzdt

    Why does this keep happening out of the blue without any alteration? What external base64 encrypted external js calls are causing this theme to disintegrate?

    Adding insult to injury, theme will not update
    https://prnt.sc/nldyrt

    Please provide facts, details, what you changed. Do not lie, I mean it; I need answers, not lies.

    Landing revolution slider that came with theme also does not update. This is turning out very bad.

    #1098251

    Hi nationalintel,

    I see that you are running an old version of the theme, could you try to update to the latest version (4.5.6) to see if that helps please? The update to 4.5.x has to be done manually from the version you are running, please refer to my replies in this thread: https://kriesi.at/support/topic/enfold-4-5-theme-update-update-failed-download-failed-a-valid-url-was-not-pro/#post-1021541

    You can either update manually via FTP: https://kriesi.at/documentation/enfold/how-to-install-enfold-theme/#theme-update, or use a plugin to upload the theme zip file: https://wordpress.org/plugins/update-theme-and-plugins-from-zip-file/

    If that doesn’t work then please try to delete the whole theme folder, then replace it with the new version. Make sure that you have backups of the site before starting updating.

    After you have updated then try to activate the Classic Editor in the main page of the theme options.

    Also please read this after you have updated: https://kriesi.at/documentation/enfold/theme-registration/

    Best regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.