Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #1193761

    Hi there,
    just updated to WC 4.0 and noticed that the grouped products does not work, however the single products linked to that grouped product still work.
    A conflict of plug-in has been rolled out – tested with a WP standard theme – works there!!

    Whats exactly not working is, when I want to increase the amount any of the single products whithin this grouped product (specifically the + button) it just doesn work, because instead of showing an amount number (1, 2, 3 items) it displays a ‘NaN… whatever that means.

    the updating it self was no problem, same as database update…
    I just made a copy and uploaded this to a different host, different Php Version (Php 7.4.2) – same error…
    So I guess this must be something in ENFOLD shop code…

    anyone experiencing the same problem? Any ideas?

    seee screenshot here: https://imgur.com/a/UjwCXbP

    thanks in advance
    Pedro

    #1194368

    Hey,

    Thanks for contacting us!

    Could you please create temporary admin logins and post them here privately?

    Issue seems to be related to Enfold’s quantity buttons. I will report the issue to our devs. I could reproduce the issue on my local installation and after saving woocommerce-mod.js file, it started working correctly.

    Regards,
    Yigit

    #1194422
    This reply has been marked as private.
    #1194427

    Hi,

    Thanks for the info, however Editor is missing under Appearance tab. Could you please post FTP logins as well so we can access theme files?

    Best regards,
    Yigit

    #1194430
    This reply has been marked as private.
    #1194806

    Hi there,
    what did you find out and when can I expect this to be fixed?

    thanks

    #1196943

    Hi there – any update?!

    #1198141

    hi guys, please, I need a response…
    I cant use the new WC update without this fix… please get back to me soonest possible

    thanks
    Pedro

    #1199026

    Hi there – still waiting for an answer an solution… please

    #1199109

    Same issue here. It’s only on grouped products. The individual products pages are fine.
    Please fix asap!

    #1199365

    Hi,

    Sorry for my late reply!

    We have already started an issue on our Git and tagged our devs however currently they are pretty busy.

    I will ping them and kindly ask them to check the issue.

    Best regards,
    Yigit

    #1199725

    Hey,

    Please go to /enfold/config-woocommerce/ in Appearance > Editor and replace the content of “woocommerce-mod-.js” file with this one – https://github.com/KriesiMedia/enfold-library/blob/master/temp_fixes/Enfold_4_7_4/woocommerce-mod.js

    Please make sure to disable JS file merging and compression in Enfold theme options > Performance tab, flush cache and refresh your page a few times. After confirming the fix, you can re-enable file merging.

    Fix will be included in upcoming version :)

    Best regards,
    Yigit

    #1200196
    This reply has been marked as private.
    #1200220

    Hi,

    @Nici I updated the file on your installation. Please flush cache and review your website :)

    Best regards,
    Yigit

    #1211535

    I have the same problem, I updated Enfold to the latest version, but I continue to have the problem: I want to increase the amount any of the single products within this grouped product (specifically the + button) it just doesn’t work, because instead of showing an amount number (1, 2, 3 items) it displays a ‘NaN… whatever that means.

    #1211538

    I did everything as it was recommended but id did not work. Please help

    #1211542

    After I performed operation you suggested all my images on product pages disappear

    #1211544

    Brock my site completely

    #1211724

    Hi dgor1234,

    Please open a new thread and include WordPress admin login details in private so that we can have a closer look at your site.

    Best regards,
    Rikard

    #1211728

    I already reverted the website to the previous version because the fix didn’t work, so there’s not much use in accessing my site through the admin panel since it is in a working state. Could you recommend another fix regarding the broken grouped products? The images all disappeared when I tried the fix described above. The only reason I am trying to upgrade is because the website is very slow despite the fact that my website seems optimized according to optimization calculators online. Please visit the link in the private section and recommend a solution. I won’t bother with the update if it won’t fix my speed issues.
    Thanks

    #1211823

    Hi,

    Your website is not slow on my end. I tested it on GTMetrix and Google PageSpeed Insights.
    I believe the issue you had when you applied the fix was related to Autoptimize settings. If you do not mind sharing admin logins on your thread – https://kriesi.at/support/topic/grouped-products-impossible-to-increase-single-product-using-button/, we can gladly look into it :)

    Best regards,
    Yigit

    #1211908

    Thank you for your response, if the website is not slow, in your opinion, than I do not care about updates. Anyway, the fix will be gone, the next time I update to a new version of the Enfold theme.
    Do you plan to correct this issue in the next release of the Enfold updates?

    #1212069

    Hi,

    Yes, it will be included in upcoming update. You can follow upcoming fixes here – https://kriesi.at/support/topic/enfold-upcoming-fixes/#post-1141048 :)

    Best regards,
    Yigit

    #1215141

    Same issue here! Grouped product quantity + or – show “Nan”. I have to revert back to a previous version of WC in order for it to function. Thanks for your help! fixing this issue would be quite helpful in the next update.

    #1215194

    Hi,

    @forcefielddesign Thanks for your feedback :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 25 total)

You must be logged in to reply to this topic.