Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #388188

    Hi Support,

    The Swedish translation for portfolios must have got mixed up in the last update.
    Dont know what language Portföy Ögeleri is but ins not Swedish. :-P

    How to get this fixed?

    Cheers

    #388363

    Hejsan Mattias!

    Please install this plugin and rescan theme files and correct the strings please – https://wordpress.org/plugins/codestyling-localization/
    That is Turkish for your information :)

    Best regards,
    Yigit

    #389353

    Hi Yigit!

    Its a alot something must have happed to the Swedish translation, the whole Enfold Panel and mutch more are not in Swedish anymore.
    Please look in to this and release an update for this problem.

    Hope u can fix åäö in the enfold editor also. (have started a topic on that here also)
    https://kriesi.at/support/topic/enconding-error-or-marks-on-icon-titles-adminpage-edit/

    //Cheers!

    #390086

    Hi Support!
    I’m also suffering from this problem. I noticed that the text for “Share this Entry” (below a blog post) wasn’t translated into Swedish. I already had the Codestyling-Localization plugin installed so I rescanned the Theme files and recreated the MO. Now the whole admin GUI is a mix of (very little) English, Turkish and German. It is very hard to use!

    I found the old Enfold 3.0.5 installation on my HD but even there, the Swedish PO file is completly mixed up. Please advise!!
    BR, Torbjörn

    #390626

    Hi!

    Please deactivate the theme options translation for now.

    if(!function_exists('avia_lang_setup'))
    {
    	add_action('after_setup_theme', 'avia_lang_setup');
    	function avia_lang_setup()
    	{
    		if(!is_admin())
    		{
    			$lang = apply_filters('ava_theme_textdomain_path', get_template_directory()  . '/lang');
    			load_theme_textdomain('avia_framework', $lang);
    		}
    	}
    }

    Regards,
    Ismael

    #390704

    Hi @Ismael,

    I just switch to back English lang for the moment in wp admin > settings > general. So now everthing is on English its works fine but we really want the Swedish back.
    Do you know when the next update to correct this problem will be released?

    //Cheers!

    #391937

    Hey!

    Unfortunately, we only rely on other users regarding theme translation and so far no one have submitted a new version of the swedish files. It might take a while before we can get a hold of the correct swedish translation. You can send your own translation if you want here: https://kriesi.at/support/topic/please-contribute-and-translate-enfold/

    Best regards,
    Ismael

    #393368

    @Hi Ismael,

    I dont understand the swedish translation worked fine in version 3.0.6 and when i updated to 3.0.8 it dont work anymore?
    Do u need a user to update the lang file every time u release a new version of enfold or else the lang will break?

    //Cheers!

    • This reply was modified 9 years, 4 months ago by apower84.
    #393966

    Hi!

    Yes, we need someone to translate the theme to Swedish or any other language that we are not familiar with. That is why we created the thread (link above) in the first place. Unfortunately, someone must have taken hold of an old version of the Swedish language then translated it partially. We’ll be careful next time when updating language files. We’re really sorry for the inconvenience.

    Best regards,
    Ismael

    #403730
    This reply has been marked as private.
    #403732

    @toma01,

    I will help out with the swedish translation only if i know who to?

    #404248

    Hi!

    @strom84 I sent you a private email.

    Best regards,
    Rikard

    #410042

    Hi all,

    Im waiting for the update and if i still got problem with this I will open a new ticket!
    You may close this support ticket :-)

    //Cheers!

    • This reply was modified 9 years, 3 months ago by apower84.
    #410310

    Hey!

    Great, let’s hope 3.1 solves your problem. If not we’ll stay in touch via email.

    Regards,
    Rikard

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Language error after update to 3.0.8’ is closed to new replies.