Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1152435

    All the forms on my site are coming back with the message
    Invalid form for reCAPTCHA sent.
    Form could not be submitted. Please reload page and try again.
    Name for token field was missing.

    I’m on Enfold 4.6.2 and have cleared my cache several times. I’ve changed out the API keys for Google and the problem is still persisting.

    #1152917

    Hey marleymoyer,

    Sorry for the problem. Could you try updating the theme to the latest version (4.6.3.1) to see if that helps please? https://kriesi.at/documentation/enfold/how-to-install-enfold-theme/#theme-update.

    Best regards,
    Rikard

    #1153065

    Rikard,
    Thanks. I’ve updated the theme to 4.6.3.1 but I’m still having the same error. :/

    #1154053

    Any word on a fix? :/

    #1154884

    Hi,

    Sorry for the delay. The spam protection is disabled when we check the site, so we couldn’t see the issue. Please create a test page and add the contact form with the spam protection so that we can inspect the issue. And don’t forget to toggle the Performance > File Compression settings to regenerate the new scripts from the latest version of the theme.

    Best regards,
    Ismael

    #1155099

    Ahhh!! I am so sorry!
    Enabling the File Compression fixed it completely.
    Thank you for the help!

    #1155196

    Hi,

    Great, I’m glad that you got it working. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.