Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1031487

    Hi,
    I am attempting to add a link to a Title, and it doesn’t seem to be an option (no dropdown etc – all greyed out).

    I think there’s a bug, but need someone with a bit of expertise to get to the bottom of it.

    #1031839

    Hey Divers1fy,

    Which version of php are you running?

    Can you make that account admin? I am not seeing theme options.

    Best regards,
    Victoria

    #1031870

    Hi Victoria,

    I’m not sure what version PHP is running as I don’t have backend access. I’ve updated your account for you to see the admin options.

    Tim

    #1032132

    Hi Tim,

    Thanks for that. You are running an old version of the theme, that is the likely cause of your problem. Could you try updating the theme to the latest version (4.5) to see if that helps please? (Purchase code hidden if logged out) /#theme-update” title=”https://kriesi.at/documentation/enfold/ (Purchase code hidden if logged out) /#theme-update”>https://kriesi.at/documentation/enfold/ (Purchase code hidden if logged out) /#theme-update. Please note that you might have to delete the old version before you upload the new one in order for it to install properly, or use a plugin like this in order to upload the new zip file: (Purchase code hidden if logged out) -zip-file/” rel=”noopener” target=”_blank”>https://wordpress.org/plugins/ (Purchase code hidden if logged out) -zip-file/.

    Also please try to find out which version of PHP you are using as it’s important to have that updated before the new year, here’s why: (Purchase code hidden if logged out)(Purchase code hidden if logged out) -have-security-support/” rel=”noopener” target=”_blank”>php versions 5.6 and 7.0 will soon not have security support

    Best regards,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.