Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1167202

    Hello,

    actually it starts work after third click on e.g. right arrow. Why it is so?
    Also it is possible to loop gallery, because at some point arrows stops to move whole gallery. As I understand it is because you to last image.

    Sorry, but I don’t find similar question so I create new ticket.

    Site: http://kristapam.hostenko.com/portfolio-item/barcelona-v1/
    Tried:
    1. Deactivate all plugins – no luck

    • This topic was modified 4 years, 4 months ago by Max Miko.
    #1167786

    Hey MAKSIMS,

    Thanks for providing the link.
    I could not see any js errors in the web console, so I’m not sure why it’s behaving like that.
    In Enfold > Performance, can you try to disable Javascript file merging and compression?

    Best regards,
    Nikko

    #1176238

    Hello, Nikko,

    thank you for your attention. Disable all plugins and also done what you suggest. No luck.
    May be there are some conflict between two different arrows – one which moves gallery and other which moves whole portfoloi page (see scrn here)?

    #1176545

    Hi Max,

    Thanks for the update. Could you try updating the theme to the latest version (4.7.1) to see if that helps please? https://kriesi.at/documentation/enfold/how-to-install-enfold-theme/#theme-update

    Best regards,
    Rikard

    #1182356

    Today I updated the site with lastest Enfold – but still function doesn’t work.
    Again it started work on third click :(

    #1182805

    Hi Max Miko,

    It might be better to hide this gallery on mobile screens using the screen options and add an easy slider with images optimized for mobile screens.

    What do you think?
    Best regards,
    Victoria

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.