Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #1248446

    Hey,

    unfortunately the pagination on our blog and on our portfolio doesn´t work.
    If i click on the button for the second page of our blog, i get a redirect to a blogpost, but not to the second blog page.
    Same with the portfolio, if i click on the button for the second page, i get an 404 error.

    I found out, that if i reset the permalinks for portfolio to wordpress default, then the pagination for the portfolio does work.
    But how and where can i fix the pagination for our blog? Is it also a permalink problem? Where can i change the permalink for bloggposts?

    Can you please fix this issue, so that the pagination for blog and portfolio also works with custom permalinks?

    Thanks, for your help.

    #1248591

    Hey netzproduzenten,

    First off, could you try updating the theme to the latest version (4.7.6.3) to see if that helps please? https://kriesi.at/documentation/enfold/how-to-install-enfold-theme/#theme-update. If not then please include admin WordPress login details in private so that we can have a closer look.

    Best regards,
    Rikard

    #1248954

    Hey Rikard,

    i updated the theme to the latest version (4.7.6.3), but i doesn´t work neither.

    Please check with WordPress login details in private.

    Best regards.

    #1249017

    Hi netzproduzenten,

    Best regards,
    Victoria

    #1249028

    Hi Victoria,

    no, i don´t know why this is happening.
    I just tried the login details and they worked for me.

    Can you please try it again or with different browser?

    Best Regards.

    #1249336

    Hi netzproduzenten,

    Best regards,
    Victoria

    #1249391

    Hi Victoria,

    Best regards.

    #1249449

    Hi netzproduzenten,

    Thank you. Pagination is working now on the blog page. Please check.

    As for portfolio permalinks, please deactivate the Redirection plugin and see if the issue gets resolved.

    Best regards,
    Victoria

    #1249461

    Hi Victoria,

    thanks a lot. Can you explain, how you solved the problem please?

    Which redirection Plugin, do you mean?

    Best regards.

    #1249603

    Hi Victoria,

    what exact changes have you done and which plugin do you mean?

    I saw, that the social media icons on our page disappear.
    In header and also in footer, the url´s are still there but no icons anymore.
    Can any changes of your result in this issue?

    Best Regards.

    #1249823

    Hello Support Team,

    can please somebody answer my question?
    It is really important, that we get our URL structure with /blog/ back.

    Best Regards.

    #1250048

    Hey netzproduzenten!

    I did not change the blog structure and it is still working on my end.

    Could you please clear the cache, check again and get back to us.
    https://share.getcloudapp.com/7Ku8vNdo The media icons are there.

    Also, please send screenshots of what has disappeared.
    Regards,
    Victoria

    #1250153

    Hey,

    so what exactly did you changed?

    Before our blog article urls were: netzproduzenten.de/blog/article

    Now you changed the url end the recent blog article urls are: netproduzenten.de/article

    But we need our old url structure back. So what do you changed for the blog pagination fix and how can i undo this?

    Best Regards.

    #1250440

    Hi netzproduzenten,

    Best regards,
    Victoria

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.