Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1153521

    when I look at this site below on safari, the top videos are not loading at all.
    its fine on chrome and firefox.
    also, the text on top of the background image at the top of the “about” page disappears on load, on all browsers, until I clear the cache. Do i have to keep checking this?
    Can you see what’s happening here?
    thanks
    Nanct

    • This topic was modified 8 months ago by  Munford.
    • This topic was modified 8 months ago by  Munford.
    #1153611

    Hi Nancy,

    Sorry for the problem. Could you try this solution out to see if it helps please? https://kriesi.at/support/topic/cookie-consent-bar/#post-1146123

    Best regards,
    Rikard

    #1155269

    that did not work for me. There is other content also missing on safari.

    • This reply was modified 7 months, 4 weeks ago by  Munford.
    #1156498

    Hi,

    What is the other content? Help us so we can understand and debug.

    Best regards,
    Basilis

    #1156503

    see below

    • This reply was modified 7 months, 3 weeks ago by  Munford.
    #1157350

    Hi I have the same problem with this website : loralisbouvier.com

    And when I put on mute, si the video appears in safari, if not, only in chrome and firefox…

    That’s a big issue Kreisi would you solve thi sissue cause I see a lot of post about it from years…

    Thank you

    #1157973

    Hi,

    Please do create a separate ticket for you so we can be able to help you.

    Best regards,
    Basilis

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.