Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1007202

    Hallo zusammen,
    mein Avia Layout Builder funktioniert nicht mehr. Bei bereits erstellten Beiträgen oder neuen Beiträgen funktioniert er!
    Wenn ich jedoch Seiten bearbeiten oder neu anlegen möchte, kann ich nicht mehr mit dem Layout Builder arbeiten. Er wird nicht mehr geladen bzw. erscheint nicht mehr.
    Ich hatte bereits alle Plugins deaktiviert, da hat sich leider nichts getan.
    Könnt Ihr mir helfen?

    Hello!
    My Avia Layout Builder does not work anymore. For already created posts or new posts, it works!
    But if I want to edit pages or create new ones, Layout Builder doesn’t work anymore.
    I disabled every/all plugin/s, but nothing was done.
    Can you help me? I don’t know what else …

    • This topic was modified 5 years, 9 months ago by HubertSchwarz.
    #1007267

    Hey HubertSchwarz,

    Which version of PHP are you currently running on your server?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1007979

    Hi Jordan,
    sorry for delay!
    It ist the PHP version 5.4.16 by OS vendor
    Best regards!

    • This reply was modified 5 years, 9 months ago by HubertSchwarz.
    #1007988

    Hi,

    Please try and update to as close as PHP 7 as possible.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1008479

    Thanks! I will speak with my service provider and hoster.
    Hope, it works. I give you Feedback =)

    #1008496

    Hi,

    Please do. We will keep this thread open and await results.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1009529

    Hi,
    sorry but updating PHP didnt solve the problem.
    PHP 7.0.31 is running now. Everything works after the update and I deactived all plugins without success.
    I give you the login, maybe you have an idea.

    #1009780

    Hi,

    Thanks for the login details. I see that you are running an old version of Enfold which is not compatible with the current version of WordPress, that is likely why you having problems. Could you try updating the theme to the latest version (4.4.1) to see if that helps please? https://kriesi.at/documentation/enfold/how-to-install-enfold-theme/#theme-update. Please note that you might have to delete the old version before you upload the new one in order for it to install properly.

    Best regards,
    Rikard

    #1009917

    Hello Rikard!

    You are great! Thanks! It works again with the update now. If something is not working in the next days, I tell you!

    Greetings & THANKS!

    #1010036

    Hi,

    Great, glad you got it working and thanks for the kind words :-)

    Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1070720

    Hallo,
    mein Layout Builder funktioniert ebenfalls nicht mehr nach dem Update auf WordPress 5.1.
    Worn liegt es?

    Gruss
    Klaus

    #1071436

    Hi Klaus,

    It should work, if you need it, you’ll need to choose Classic editor in the theme options.

    If you need further assistance please let us know.
    Best regards,
    Victoria

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.