Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1092078

    Hello,

    I have a problem with the anchor links on mobile, they just don’t work at all.
    I’m using WordPress 5.0.3 and 4.5 version of the Enfold theme (with Enfold child)

    I turned off JS minification and page preload.

    Anchor links are OK on desktop version, but they don’t work on phone neither from the menu, nor from a custom page when I link to an anchor ID.
    my site: http://www.human2organisation.hu
    Could you please help?
    Thanks,
    Attila

    #1092318

    Hi Attila,

    Sorry for the problem. Could you try to update to the latest version of the theme (4.5.5) to see if that helps please? (Purchase code hidden if logged out) /#theme-update” title=”https://kriesi.at/documentation/enfold/ (Purchase code hidden if logged out) /#theme-update”>https://kriesi.at/documentation/enfold/ (Purchase code hidden if logged out) /#theme-update

    Best regards,
    Rikard

    #1092729

    Hello Rikard,

    thanks for the answer. Unfortunately, it didn’t solve the problem, the anchor links are still not working on mobile. Neither in the menu, nor as text on a page.

    #1093056

    Hi,
    Sorry for the late reply, when I check your site on mobile the two anchor links I found seem to be working for me on Android & Chrome
    Please see links in Private Content area.
    When you say it’s not working, is it just landing in the wrong place, or not going there at all?
    Can you include one link and a screenshot of the result so we can investigate?

    Best regards,
    Mike

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.