Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 47 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Header Issue #663085

    I understand. I think Revolution is better as it has a library of importable templates which are very good and modern. Layer has too many cheesy animations and less quality UI of the themes of sliders. Ask him to look at it over the years it has moved ahead Alot.

    Thank you- not sure how to do that. Re send screen of what I cant achieve as yet.

    The issue is the height of the slider at the top. Extra white space makes the header very wide. I have tried setting the height in the theme setting to slim and it makes no difference and setting the header to the minimum height does not reduce it either. Any thoughts?

    so I want to make the header appear slim so the slider is not so low down. Its a fixed header and I would like the height to be the same when the page loads i.e. slim.

    Thanks

    S
    Thanks

    in reply to: Header Issue #662968

    You have got to be kidding! What you dont support revolution slider one of the pre-eminent WordPress Slider Plugins.

    The theme itself has an add in for Revolution Slider – see the post above from another moderator.

    The inability to support Revolution is Like offering your competion like Avarda and X theme your clients!

    Please pass this to Kresi

    This is the best theme I have ever used since 2005 and lets keep it that way!

    Please ask someone who can to look at this issue.

    in reply to: Header Issue #661821

    Anyone look at this please?

    in reply to: Header Issue #661783

    Thanks the revolutions slider does not work on any page theme options it is stuck on default only

    THANKS!

    • This reply was modified 8 years ago by sandboxes.
    in reply to: Header Issue #661547

    thanks, but I can’t that option is stuck on default. None of the sliders created are appearing in the dropdown as options it i stuck on default.

    in reply to: sidebar on portfolio #653522

    Yes, I did. Thanks for that information. It would be better if this did not happen.

    I thought this might be the reason why the headings do not align with the edge of the page when the boxed until is appeared. However when I removed the colour section this is still the problem.

    Is this a bug or can it be fixed?

    in reply to: sidebar on portfolio #652396

    Thanks, it because I am rebuilding the site on a staging url. (To see it you would have to alter a hosts file. )

    The issue is that the sidebar is pushed down the page – the portfolio content is full width on the page and the sidebar does not appear at the side.

    Instead the sidebar appears below the content – see the example below – hope it helps!

    content starts here
    content
    content
    content
    side bar starts here

    in reply to: Optimise Site #640199

    I am in the hosting company!

    You left my site broke with the default theme installed !

    Tried the recommended plugin list

    Did not work

    How DO I complain or do you fob everyone off like this all the time?

    in reply to: Optimise Site #640152

    Hi Please tell Kresi I want to complain. You left my site with another theme active – which is not enfold and it broke the site and left it a mess. I left the site working and with enfold even if slow. I

    Now people from all over the world at this international festival of music tech think my site is rubbish and broken and the theme is no good.

    Why have you not given me examples of the settings to change and which file name to chnage and an example?

    This is what people used to do at the start of WordPress i.e. be proactive and helpful. This seems now as support – do as little as possible and make the client spend hours following up emails is requests for more information. It annoying. I am at an international Music Tech Festival in Euriope and people ask em about the theme what can I say to them?

    I manage the server -what permissions do I need to change? Where? Please explain what the permissions are and if this is the case and I can change them.

    I tried both auto and manual already and they did not work either way.

    I have already tired other Minify cache methods – better wp minify – the one Kresi used at one time and it did not work

    There is the same problem with the theme and other cache and minify plugins but not with Wordfence. I this is a serve issue why does that not break the theme?

    Please explain which file name I need to change an example of what it needs to change to.

    what is the best cache plugin and theme plugin.

    • This reply was modified 8 years, 1 month ago by sandboxes.
    in reply to: Optimise Site #640016

    So is there going to be a fix for this problem?

    in reply to: Optimise Site #639920

    Well it might be the first time you have seen this but if you look through the forum this is a long standing problem going back years which has never been address.There are no recommended and working plugins cache and minifyin the recomended plugins thread and there shoud be of course.

    I have already done that. several times.
    Please login and look at it and provide an answer to problem than possible ideas. I have already informed you at support told you that I have still had problems when I deactivated all the plugins so it s not a plugin issue its a is a site issue as other users have noted.

    • This reply was modified 8 years, 1 month ago by sandboxes.
    in reply to: Optimise Site #639874

    With respect, I said ignore or set aside the optimisation image, for now, I will fix that in due course. I know exactly what impact that will have on the site as the Google insight page check does an exact break down of each feature that is slowing the site. See link.

    Please answer the questions as to why the site breaks with all cache and minify plugins – when all plugins are disabled.

    I think it is not really that great that there is still no clear info in minify and cache for enfold theme that actually works- when it the theme has been in development this long.

    have update UN and PW see below and check that it works.

    • This reply was modified 8 years, 1 month ago by sandboxes.
    in reply to: How to update Layer Slider ? #555165

    That is a brilliant response! Thank you my faith is restored.

    in reply to: How to update Layer Slider ? #555157

    Please relay my concerns to Kriesi.

    in reply to: How to update Layer Slider ? #554953

    If you need an update right now, then feel free to purchase layer slider as a standalone plugin.

    No thanks for offering me to pay more money for slow upgrades to your theme. This the kind of arrogance that companies have when they get big. And it is the sot of reason why they fail.

    in reply to: How to update Layer Slider ? #554697

    HI

    I am looking for an update to layer slider to as it is very out of date and I am worried its a security issue. DO you know when it might be released?

    Thanks

    in reply to: Blank screen #533216

    Hi

    I only downloaded it yesterday ! That’s quick. If I upgrade will it over overwrite the fix

    in reply to: Blank screen #533199

    Posted login but still not workign

    in reply to: Blank screen #533087

    . This is urgent the site is down !

    in reply to: Blank screen #532982

    Can you fix it?

    in reply to: Blank screen #532826

    nimbuspin

    in reply to: Blank screen #532787

    Hi

    I have now re-installed Enfold theme . Please can you check out the site and fix the issue of the blank screen when you are in there?

    Many Thanks

    SFR

    in reply to: Colour for categories #320608
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Custom CSS for contact page #290395

    Thank you:) how do I get the text smaller so it fits ine a single line fhe specific icons without changing the I in text size in ither sections!

    in reply to: Custom CSS for contact page #290025

    Thanks how do I space out the icons?

    in reply to: Custom CSS for contact page #289964
    This reply has been marked as private.
    in reply to: No parallax effect in mobile devices #259909
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Videos mint working #234094

    Hi tried this made no difference:(

    in reply to: Hatchshow in Layer Slider #221218

    Hi

    that did not work, do you think any of the other sliders would be easier to get it working in?

    thanks ..

    in reply to: When I edit content sections are mysteriously deleted. #178187

    Thank you, I will check it out! Many thanks

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 47 total)