Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 56 total)
in reply to: Fatal error after update to 4.2.6 #932699

Hi Vinay,
thanks for your reply.
The PHP version is 7.1.15 so this was not the problem but your other fix worked and corrected almost all problems except for this

In the very bottom of the site I get this notice:
Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_NAME_EN – assumed ‘ICL_LANGUAGE_NAME_EN’ in /var/www/vhosts/phamosa.de/web2017.phamosa.de/wp-content/themes/enfold/framework/php/class-framework-widgets.php on line 73

What has to be done?

Thanks
Carolin

in reply to: Fatal error after update to 4.2.6 #932524

Hi! I did as you recommended and the website appeared again but many things are broken:
– the colour of the buttons
– the colour of the separators and the alignment is not centered anymore
– the icon lists are not shown properly anymore
– below the footer of the website, there is a note:
Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_NAME_EN – assumed ‘ICL_LANGUAGE_NAME_EN’ in /var/www/vhosts/phamosa.de/web2017.phamosa.de/wp-content/themes/enfold/framework/php/class-framework-widgets.php on line 73

This is not the only website I’m having problems with! Same issues with two other domains.

Please help urgently, most of the websites are already “online” (not on subdomain).
Shall I downgrade to an earlier version?

Thanks

in reply to: Menu Color on click #925232

HI!
If I use this code as suggested to me by a colleague of you, Rikard, the border of the active menu item remains WHITE although I want the whole font to be red. But only in SAFARI browser and on the transparent menu

#avia-menu .current-menu-item .avia-menu-text {
color:darkred !important;
}

See here, it looks terrible!

How can I fix this?

Thanks
Carolin

in reply to: Addition Topic #887108 #895280

Hi Mike

before changing something in the config.php. I tried and delete the quick css to see if this finally has the effect I’m looking for.
.single-product .product div.images a {
pointer-events: none;
}

The title tag (not the alt tag) is now displayed on the main image above but still NOT on the thumbnails below which is what I need..
So this behaviour is not caused by the code above.

What could be another reason?

Thanks
Carolin

in reply to: Addition Topic #887108 #895199

Hi Mike,

thanks for the link. Can you give me the final solution out of that post?
It seems a little unclear with all the corrections in it.
If I use that solution, do I have to delete this code from the Quick Css?
.single-product .product div.images a {
pointer-events: none;
}

Thanks
Carolin

in reply to: Addition Topic #887108 #895175

Hi Mike,

if we remove it, I have the other problem which is the lightbox that opens up by click. Can’t we disable the lightbox with another code without completely disabling the pointer-event?

Thanks
Carolin

in reply to: Addition Topic #887108 #895163

Thanks to your support, I had the effect on the product image removed (no zoom and no lightbox) as requested.

This was the code you gave me for Quick CSS
.single-product .product div.images a {
pointer-events: none;
}

What happens now is that the alt tag that I used for the photos in the image gallery of a single product view does not show anymore.
I need it so that the customers can identify the color when they hover over a photo in the gallery.

Can you fix that?

Thank you so much!
Carolin

in reply to: Change product variation when clicking on gallery photo #894947

Hi Basilis,

thanks for the info. Can you send me a link to this discussion on the Woocommerce support forum so that I can follow it?

Thanks, best regards
Carolin

Ok this is exactly what I needed! Thank you so much!

No, nothing at all, just the usual WooCommerce plugin.

in reply to: Problem Multilingual Editing HOME #892927

Btw, WP Globus is among the biggest multilingual plugins for WordPress..
https://wpglobus.com/

Thanks for helping me!

Best regards
Carolin

Hi Ismael,
I disabled the lightbox modal window but the lightbox still shows when I click on a product image. Could you please check again?

Thanks, best regards
Carolin

in reply to: Problem Multilingual Editing HOME #892793

Sorry about this, please find the URL below

in reply to: Problem Multilingual Editing HOME #891942

Hi Victoria,

I have already sent the credentials, please see below.

Merry Christmas!
Carolin

Hi Victoria,

thank you! I added the code to the functions.php and it indeed removed the zoom effect. Now there’s still the popup that opens up when you click on the picture. How can I remove that, too?

Thank you, have a great Christmas!
Carolin

Yes exactly. No zoom, no pop up upon click, just the image.

Thank you!!
Carolin

Hi Victoria,
I don’t understand your reply.
What do I have to do to disable the effect?
Is the code that your colleague sent not correct?

Thanks
Carolin

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 56 total)