Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 370 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Blog issues #1404648

    Hm, thanks but that didn’t really make it thicker… I also tried 800, or BOLD instead of 600. But it’s not really getting thicker.
    Thanks Nora

    in reply to: Blog issues #1404476

    I already fixed all that. The only problem remaining is the font weight on smartphone for the MENU only!
    It’s far too thin, although the menu on desktop is showing just fine, in mobile I would need it thicker. Is there a way to get it thicker for mobile only in the menu…
    Thanks Nora

    in reply to: Blog issues #1404379

    This is so weird, after switching the page to the official URL, all the fonts are screwed up. Especially for my client, who hasn’t the fonts loaded locally on his computer. He gets some lame replacement fonts.
    I have to load them locally, which I did, but they are not showing for him, and on my computer they show either too thick in Firefox, or correct in Chrome – however differently in different browsers.
    I’ve tried to NOT load the imported fonts but instead use the OMGF or the SELF HOST GOOGLE FONTS Plugin, but these two plugins don’t seem to work with Enfold. Because this way, all the fonts would be displayed correctly, but then the Google Fonts Checker tells me that the fonts are not loaded locally…
    H E L P!
    Thanks Nora

    in reply to: Blog issues #1404371

    Hi Mike,
    So I switched the page officially, but now all of a sudden the font for my headings appears too fat. I set it to LIGHT and loaded it locally. It’s ROBOTO, but I always get the fatter version – except for Google Chrome, there the font is displayed correctly. But in Safari and in Firefox the headings are too fat. Would you have any recommendation?
    Thanks Nora

    in reply to: Blog issues #1403778

    No I just wanted to give my client a normal font to view and assumed he has Verdana on his computer.
    The best font solution would be to show for the Categories under each Blog entry the exact same font as in the sidebar widgets for the Categories. That way the system should use the correct locally hosted font? Is there a way to display it that way?
    Thanks Nora

    in reply to: Blog issues #1403019

    Bit why doesn’t my client see the font displayed correctly – he sees some weird Times Roman. Now I set it to verdana, in the hope everybody has this font installed somehow. This doesn’t make sense, does it?

    That’s a good idea, but the font from the title is too big. Could I make it in the same font of the titles in the sidebar widgets, same color etc. Then they relate to each other as there the category titles are also displayed, and if they look the same, it would work just fine.
    Thanks so much for your help!

    in reply to: Blog issues #1402952

    When I do that, the font is not showing. It also looks a little weird. It can be open sans, doesn’t have to be lato. So if I take the same setting as the imported open sans font if would have to look like this:
    #top .blog-categories.minor-meta {
    font-family: open-sans (300, 400, 600, 700, 800);
    }

    … and no wonder it doesn’t work… When saying that I mean, I CAN SEE IT PERFECTLY FINE in open sans on my computer, but somebody who doesn’t have the font, sees some weird Times Roman or whatever…
    Thanks Nora

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by NoraGTS.
    in reply to: Blog issues #1402662

    Hi Mike,
    To change to font for the category link on my Blog page, you gave me the following CSS:

    #top .blog-categories.minor-meta {
    font-family: open-sans;
    }

    I have to host Google fonts locally, so I imported them. However, with this code there seems to be a problem because the font showing is not the locally imported font (I changed it to LATO). Is it possible though, to change it to the Standard Font for the body text (as I load my standard font also locally). Maybe that way it displays the locally hosted font?
    AND: Is there a way NOT to make it in capital letters?
    Thanks so much, Nora

    in reply to: Blog issues #1402504

    OK, thanks – I will do that.
    And then I need to add the codes to the functions.php once more, correct?
    AND: Would you know how to make the date below the blog entry name in my footer (all the way to the right) also white?
    Thanks Nora

    in reply to: Blog issues #1402499

    OH, I cannot just switch to the child theme. I need to set up everything from scratch? Not really, do I just have to export and import the theme-setting file?
    AND: Would you know how to make the date below the blog entry name in my footer (all the way to the right) also white?
    Thanks Nora

    in reply to: Blog issues #1402496

    Hm, the child theme is not included in the download on themeforest?

    in reply to: Blog issues #1402491

    Yes sorry – our comments overlapped… I added this while you were answering. I will try what you suggest. Thanks so much!

    in reply to: Blog issues #1402486

    Here is a link to a screenshot of what exactly I mean when saying, I don’t want the widget blog entries to be displayed in bold!

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1402439

    Hi Mike,
    The link you sent in the private message doesn’t work.
    And any info on how to add a custom class custom-parallax?
    Thanks Nora

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1402186

    Thanks.
    I have some other questions:
    1. When I click on a category on my blog page, I cannot see the sidebar on my right side. Is there a way to add it also to the category page?

    2. Is there a way not to show the categories below each blog entry on my blog page? (INSIGHTS)

    3. If I added the READ MORE link to my blog, it wouldn’t fit all entries, because I also show videos. Is there a way to set the READ MORE > link to EXPLORE > or to MEHR ERFAHREN > (in German?)

    Thanks Nora

    in reply to: Several Issues setting up ENFOLD #1401880

    Please, this is really urgent:
    Why do all my image links have such a big radius? When I click on the image in my post, all the surroundings get linked too. So that creates a conflict with the text links above the image, or the social media links below the image.

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401759

    One more question:
    Why do all my image links have such a big radius? When I click on the image in my post, all the surroundings get linked too. So that creates a conflict with the text links above the image, or the social media links below the image.

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401747

    Yes I did – it’s the exact same problem, the image increases in size on scroll down and up and down…
    Best, Nora

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401716

    Great, thanks so much! And thanks for assisting on a Sunday!

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401709

    Great thanks – I wanted a little bit of a gap and added a color-element and now it looks good in both versions.
    As for the weird image behavior on Iphone, it’s still showing. The weird thing is, that I have the same effect also on other pages and there is not problem. Just on the startpage – so I assume it has something to do with the service columns….

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401700

    HI Mike,
    1. So I tested this problem on my smartphone on an IPHONE but I had never loaded this page before and this increase in image size on scrolling up and down still remains. It’s really weird. Are you sure it’s also gone for IOS Smartphones?

    2. Also, for my startpage, I set the code to remove the space under my 3 columns in the #service section:
    #top.home #service {
    height: 0;
    min-height: 0;
    }
    This worked fine on desktop, but not on mobile. On mobile it looked all weird. Is there a way to NOT set it for mobile, only for desktop.
    OR: I would actually like to only REDUCE the size of the gap, not remove it.
    The rest worked fine. Thanks SOOOO much or your help.

    Nora

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401603

    Thanks Mike, would you also know and answer to my initial inquiry?
    There is an issue on my startpage on mobile. When I start scrolling down, the first image on my startpage makes a small move and whenever I scroll up again it increases in size, when I scroll down again it increases further and so on and on. So this is really odd, I tried everything, but cannot get this to stop.
    Thanks Nora

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401553

    Very strange – somebody else from you team was able to login before.
    But meanwhile I transferred the page to another URL, this was only set up on my private server.
    Please see the new credentials.
    Hope it works this time!

    In addition I also have these questions, which should be easy to fix I guess:
    1. On my KONTAKT page I don’t want any hover effect when clicking on my map. How can I get rid off the fact that on hover the background turns white, and I see this round arrow image.
    2. In the footer in my widgets under CONNECT I’m showing the LinkedIN logo, I would also like to show a Youtube Logo but don’t know how to set the html code for it.
    3. On my startpage the gap that appears when showing the parallax effect for my 3 columns appears too big. I’ve tried it all to get this smaller.
    4. MENU transparent header: Is there a way to show the frame darker, not white on transparent header ?
    Thanks so much.
    Thanks Nora

    in reply to: Small Fixes #1401551

    Sorry

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by NoraGTS.
    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401530

    Werid, everything working just fine on my end.
    Oh hi Mike, I remember you were always of great help in the past.
    Thanks Nora

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401339

    Yes, that’s exactly what’s happening. No I didn’t install anything. You can see in the backend. I also gave you the credentials.
    When I scroll down this strange thing happens and when you scroll a little down and up and down again the image increases in size. So weird. But it’s only happening on the startpage and has for sure something to do with the parallax settings. However, I want to keep those settings because I like it for the desktop version. It’s just a problem on smartphones…
    Thanks Nora

    in reply to: Parallax Features of you new Demo #1401313

    OK, so I was able to make all pages look ok on mobile again.
    Howerver, there is one issue remaining on my startpage on mobile. When I start scrolling down, the first image on my startpage makes a small move and whenever I scroll up again it increases in size, when I scroll down again it increases further and so on and on. So this is really odd, I tried everything, but cannot get this to stop.
    Thanks Nora

    in reply to: Several Issues setting up ENFOLD #1401299
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Logo link in translation is wrong #1322177

    awesome – this worked out just fine.
    Thanks so much. Nora

    in reply to: Logo link in translation is wrong #1322158

    Well, no – that’s the problem. My English Homepage is called /en/home-2, but the logo of the English version links to /en/ only. I tried to get rid off the /home-2 extension in the URL, but it doesn’t let me. So it’s probably easier to redirect the EN Logo to /en/home-2 page through custom coding?
    Maybe you see

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 370 total)