Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: After upgrading I can't edit or make new pages #701040

    I have given up waiting for support from you and changed my site to another theme.

    in reply to: After upgrading I can't edit or make new pages #700345

    The Theme is definitely copied correctly. There is something else blocking the site from working.
    I have copied the fresh theme to another site and it works fine.

    Can anybody at Kriesi help.
    To explain the situation again.
    I can’t edit any pages. The cursor just spins. Also can’t create new pages.
    There is also other limited functionality, such as mobile menu options aren’t listed and there is no mobile menu in responsive site.
    I have reloaded the theme many times. Currently I have deleted the theme and replaced with another new copy, all from ftp access.

    Any help would be appreciated. This is very urgent for the website. Please offer some advice other than replacing the theme files as this has been done
    Thanks

    in reply to: After upgrading I can't edit or make new pages #700096

    Is there another step I should be doing between deleting theme and reloading a fresh copy?
    Such as other files to delete/ update or even switching to another theme before going back to Enfold.

    Thanks

    in reply to: After upgrading I can't edit or make new pages #699887

    Yes I have deleted the Theme via ftp and then downloaded a new theme from Themeforest, then copied another new theme via ftp to the wp-content .. themes location.

    Sorry for the multiple tickets but the response time to my requests is very slow and I thought I wasn’t going to get an answer again.

    Can somebody please help and not tell me to copy the theme again?

    in reply to: After upgrading I can't edit or make new pages #699601

    Hi
    I have done the suggestions but it still doesn’t work.
    I can’t edit any page, plus there are options like Mobile Menu missing.

    I have deleted the Enfold files and reloaded fresh theme files via FTP.
    I have also deactivated all plugins. (Currently reactivated only one that didn’t make a difference)
    Do you have any other ideas to try?

    This the the 4th time I have been told to replace theme files. I have done by C Panel twice. Copied over the top via FTP once and just now deleted all theme files and recopied a fresh set.

    Is there something else you could help me with to get this working. I have been asking for help for several weeks now.

    Thanks

    • This reply was modified 4 years, 6 months ago by  NimbleIT.
    in reply to: Mobile Menu Missing and Avia Layout Builder not working #698370

    Hi Support
    I have updated the theme files via ftp and the site still doesn’t work.
    I can’t edit or create pages. The cursor just circles.
    Are you able to help. This is becoming very urgent.

    Thanks

    in reply to: Mobile Menu Missing and Avia Layout Builder not working #691508

    Hi Support
    Can I get some assistance.
    In Summary. Mobile Menu’s aren’t working and there are no options under the enfold settings.
    Also I can open the Advanced Editor, even on a new test page.

    Thanks

    in reply to: Mobile Menu Missing and Avia Layout Builder not working #690585

    I have removed the other themes and also updated all the plugins. Can you help?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)