Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: enfold mobile menu is not displaying #933981

    Hello,

    I can’t figure out how to start my own thread here but while my burger is showing, the colors all show as white so you can’t see the links in the menu. Can you help? Sorry to tag on here.

    Thank you soooooooo very mucho Yigit!!!!!

    Lynnie

    Will do Yigit. Thank you!

    I have an Enfold child theme and have no idea how to insert all that code into the parent Enfold theme. My website (too) is coming up with “Instagram has returned invalid data” after many uninstalls and reinstalls. After reading all these posts, now I understand, I just don’t understand how to put all that code in.

    1) Could you help me with my Instagram widget as well, please?

    subquestion: it will not mess with the sidebar Instagram widget will it? That is working fine which is why I don’t understand why it is not working in the footer as well.

    Also, when I try to “add” a widget to the footer (or anywhere), if there is already something in there, it won’t add it. I’m not sure what I am doing wrong – it was quite easy when you could simply drag and drop it in but I no longer have that choice.

    2) Can you advise on how to easily put a widget into my footer, etc.

    Please let me know!

    Thank you!!

    Lynnie

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  cfcre.
    in reply to: Header not showing up #922446

    Thank you, Victoria and all you helpful wondrous peeps at Kriesi!!

    I sent you a copy of one of the pages that hasn’t changed the font. None of them have but this will make it easier to see what I’m talking about.

    Thanks again!!

    Lynnie

    in reply to: Header not showing up #922078

    I know this sounds so newbie-ish, but I just have one last question regarding the font. How do I get the Josefin Sans font to become the font on the pages that are already created or new ones I create? I copied the text from the page and put it into notepad, then copied it back again. It still looks the same.

    I selected Josefin Sans from the dropdown, Enfold->General Styling->Fonts, and saved it.

    Then did what I mentioned above as the pages didn’t automatically change, and still haven’t even when copying the text to notepad and putting it back in again. What is the magic, please?!!!

    in reply to: Header not showing up #922074

    Thank you so incredibly mucho Rikard!!!!

    in reply to: Header not showing up #921665

    Thank you for your response! I will copy and paste from notepad from hence forward.

    Unfortunately, I don’t quite understand the other parts of it.

    1) MY REAL ISSUE is that I am trying to get the body text to Josefin Sans and I am only given that choice (of Josefin Sans) with the heading font under general styling. And even having selected that, I’m still not getting Josefin Sans on the headings.

    HOW DO I ACCOMPLISH GETTING JOSEFIN SANS AS THE FONT FOR THE ENTIRE WEBSITE?

    I went to the forum and found what appear to be two different solutions but one involves changing the functions.php file which I tried for over an hour last night and was I was able to change it in notepad but it didn’t allow me to replace the functions.php file. And honestly, I was really concerned with doing that anyway as I don’t know what the heck I’m doing and I was afraid I was going to break something.

    The second way I found in your forum was to copy this code into the Quick CSS under General Styling:
    body p { font-family: “Josefin Sans”; }

    I have added this to the Quick CSS and there is no change.

    This is pretty much all new to me so I’m super stumped. If there is CSS code you could give me to get the entire body text to be written in Josefin Sans, which I could easily copy and paste into the Quick CSS, that would be most helpful!

    Can you please help me?

    Thank you!

    in reply to: Header not showing up #921148

    Thank you! I got the header to show up!

    1) The header is now showing up but it is not transparent on the homepage, yet it is on the other pages. It’s showing up as white on the menu items. Where am I going wrong?

    2) Secondly, my font is Josefin Sans (which I put in under General Styling) but I am getting varied fonts, especially when I copy and paste from Word. Do I need code to make the body font be Josefin Sans? If so, can you provide that for me and tell me if I can simply add it to Quick CSS and have it work?

    Thank you!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)