Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #956766

    I’ve got some widgets at the bottom of my homepage that won’t show up on my iPhone. I haven’t been able to figure out why.

    #957296

    Hey Gonzo1982,

    Thanks for the link, though I can’t reproduce that on my end. Did you try checking in an incognito window in Chrome using your phone?

    Best regards,
    Rikard

    #957380

    Appears to only be happening on iOS safari. I’ve got an iPhone X

    #957935

    Hi,

    Thanks for the feedback. I don’t have an iphoneX myself but I tried the emulation in Chrome and it displays fine there. I’ve asked the rest of the team to see if we have an iphoneX.

    Could you post a screenshot of what you are seeing on your actual device? Also, did you try loading the site in an incognito window?

    Best regards,
    Rikard

    #958160

    Yeah, see below.

    #958202

    Hi,

    Thanks for that, a team member checked on her iphoneX but it displays fine on her end. Please see private. Which browser are you using?

    Thanks,
    Rikard

    #958210

    That’s weird. I’m using safari and the image I shared is all that it shows when I scroll to the bottom, hence you can see the copyright info.

    #958300

    I figured it out, the content blocker was blocking the widgets even though I whitelisted the page.

    #958409

    Hi,

    Glad you figured this one out.
    We will close this thread.
    Please feel free to contact us via new ticket if you have any other issues in future :)

    Best regards,
    Vinay

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Widgets at bottom of homepage not showing on mobile’ is closed to new replies.