Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1156993

    Dear support team,

    we have updated enfold to v4.6 today and the website has stopped loading. Can you check this, please? The homepage may load so I’ll just give you a subpage.

    Thank you in advance!

    #1157108

    Hey agavinho,

    Does it work if you switch to one of the default WordPress themes? Which version of PHP are you running?

    Best regards,
    Rikard

    #1157154

    Hey,

    Please see private content field below as per your request on another thread :)

    Cheers!
    Yigit

    #1157201

    Hi Yigit, thanks.
    We had a major problem and by last need to configure new WP, I upload the theme but now I need to upload the customised enfold. Im feeling really lost. how can I upload backup to replace enfold demo?

    Currently, I’m showing a demo enfold page om my live. Would like to show in Maintenance Mode.

    • This reply was modified 3 weeks, 3 days ago by  agavinho.
    #1157683

    Hi,
    Sorry for the late reply, I see that you have downgraded to v4.5.7 and now your site is working.
    Is there anything else we can assist with?

    Best regards,
    Mike

    #1157886

    Hello Mike, I just updated to the latest version again and try to fix the 2 things the version did override. But can’t get the social icon – Tripadvisor and WhatsApp to show properly , Please advise where to change it back. I add before the update Tripadivor and WhatsApp icons on the social icons list. The icon fonts are uploaded but can’t see them on the list.

    best

    • This reply was modified 3 weeks ago by  agavinho.
    #1158087

    Hi,
    Please check that at Enfold Theme Options > Social Profiles > Your social profiles you have the Tripadvisor enabled, I see that your WhatsApp is showing.
    2019-11-19-035035

    Best regards,
    Mike

    #1158152

    Hi Mike, I can’t get Tripdivsor to show because it’s not on the list.

    please help me figure this out.

    Thanks in advance.

    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by  agavinho.
    #1158163

    Hi,
    Please include an admin login in the Private Content area so we can be of more assistance.

    Best regards,
    Mike

    #1158194

    Let me know afterward how did you get there, please. See private content.

    Thanks in advance .

    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by  agavinho.
    • This reply was modified 2 weeks, 6 days ago by  agavinho.
    #1158444

    Any News Mike?
    Thanks

    #1158464

    Hi,
    Thanks for the login, I found that the functions code to add the TripAdvisor icon as a social icon was not in the functions.php, probably because you are not using a child theme and when you updated it was overwritten. So I added it for you, but TripAdvisor is not showing as an option. Although the icon is available in your icon sets.
    I see you have Cache Enabler & CDN Enabler plugins, but I don’t see how to clear them, please try to clear them or disable them temporarily to see if that helps, actually please try disabling all of your plugins and check the social profiles again, to rule this kind of error out.
    I tested the same TripAdvisor code and icon on my test site with the same Enfold version, and it was working, so it should also work for you.

    Best regards,
    Mike

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.