Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #863727

    Hey guys! Just a quick question as I feel like the answer is on the tip of my fingers, but I can’t see it. On the home page of my website, I have numerous videos that play via the easy slider and they are within a grid section. The problem I’m having is that they don’t all launch and play consistently. Sometimes, I’ll get them all to play — sometimes all but one plays – something only 3 or 4 play. If you hit refresh on your browser a couple of times on the home screen you’ll see it happen.

    I have been back and forth with Vimeo support for about a week now and they are stating that it is something with the slider disrupting their functionality. If within each slider, I use the <iframe src …. code as they are mentioning, everything works consistently — however, it blows up mobile due the embedded iframe. So right now, I’m using the https://player.vimeo.com/video … code with the autoplay=1&autopause=0 commands in the syntax. As I said, I just can’t get things to be consistent.

    I came across of couple of previous posts where Ismael and Nikko seem to be the most knowledgeable in this area.
    https://kriesi.at/support/topic/2-videos-on-same-page-only-one-auto-plays/?login_error
    https://kriesi.at/support/topic/problem-with-displaying-vimeo-video/
    https://kriesi.at/support/topic/responsive-vimeo-embeds/

    I’m hoping you guys can help me correct this issue. Thank you again for great theme! Best out there!

    • This topic was modified 2 years, 11 months ago by  mrjohnson2.
    #863729

    Nevermind guys — I found the solution. I applied the fix from Ismael’s link (https://kriesi.at/support/topic/2-videos-on-same-page-only-one-auto-plays/?login_error) and this seems to have done the trick! Woo Hoo! Have a great weekend coming up everyone!

    #864207

    Hi,

    Great, glad you found a solution and thanks for sharing :-)

    Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.