Tagged: 

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #915267

    Hi, i cannot get a display on my page of a vimeo-video, tried http and https…no solution.
    What to do?
    Grtz

    #915291

    Hey rikv,

    Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #915295

    go ahead..

    additional info;
    i recently made a new portfolio entry, with the same vimeo link….which does work this time

    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by rikv.
    #915302

    Hi,

    Thanks for that. The video you are linking to doesn’t exist, please see private.

    Best regards,
    Rikard

    #915309

    It doesn’t exist, when you click on it and view it as an non-register vimeo user.
    But it is viewable when it is embedded.
    As proof, you can see the same video(link) in action, embedded on another page (portfolio-entry).
    see private.

    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by rikv.
    #915450

    Hi,

    Please disable caching and minification while we’re helping you.

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #915540

    Hi, Victoria thnx for helping!

    it’s seems (to me) caching has nothing to do with it…
    because
    the caching and minifacitation on the particular page (normal WP-page) with non-working video was “off”
    the caching and minifacitation on the particular page (portfoliio-entry) with well-working same video was “on” ?

    Anyway… i diasabled the caching plugin completely now.
    Doesn’t work either to solve it.

    Login see private

    #915852

    Hi,

    The actual vimeo video doesn’t exist. https://vimeo.com/256707173

    Is it set to “private”?

    Best regards,
    Ismael

    #915858

    Hi Ismael
    All my website vimeo videos are set to private, when you click on the direct link…yes.
    But when they are embedded, they are visible.
    The video does exist.
    Like i said before….it (this link) is the same as used also on another page (portfolio-page), which you can see, and is the prove it is a viewable video.(see private)

    #916025

    Hi,

    Best regards,
    Victoria

    #916105

    Dear Victoria; thanx for replying.
    I do not understand what you mean though.
    I have another link (my video, which is working on another page of my website), but it doesn’t display it?

    #916482

    Hi,

    Thanks for the feedback, I really can’t see any reason for that video not loading. No error messages, nothing, all I can think of would be a conflict of some kind. I created a test page though and it’s loading fine there, could you try to recreate the problem page maybe?

    Best regards,
    Rikard

    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by Rikard.
    #916492

    Hi Rikard, that was something i was thinking to, creating a new copy of this page.
    I try it… Thnx

    #916548

    Hi,

    Ok great, sorry for the problems but I really don’t know why that is not working. Let us know if you should need any further help on the topic.

    Best regards,
    Rikard

    #916565

    i recognized that a lot of videos run on easy slider – another advantage is that you have there a choice to setup autoplay, mute and other things.
    You can have a link on the whole slide – so f.e . you link to the gallery concerning to the wedding.

    #916770

    Thanx Guenni…but i try not to use slider and other extra things…
    My pages have to load “fast”.
    The more stuff on your page…the slower it loads…your google-position and clients hates that.
    Therefore, most of the time…with the right keywords….i’m on google search resultpage “1” with my webpages….lol

    #916969

    Hi rikv,

    Thanks for the feedback. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.