Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1273345

    We’ve had a video background (YouTube) to a colored section on our homepage that was working, but as of last week we now see an error message when we are logged in “An error occurred. Please try again later. (Playback ID: ….) Learn More.

    I am unable to click the Learn More link that appears, but when I inspect element and click console, there is an error, “Failed to load resource: the server responded with a status of 403 ()”

    The video is live (unlisted) on Youtube and sometimes flickers onto the screen before the error occurs.

    Any insight in how to fix this is appreciated!

    • This topic was modified 3 years, 4 months ago by bimsenfold. Reason: video does display when viewer is logged out
    #1273698

    Hey bimsenfold,

    Thanks for the login details. The video which is currently in the Color Section is playing fine on my end, I’m not sure if it’s the same video as you linked to here though?

    Best regards,
    Rikard

    #1281843

    Hi there! Apologies for the delay. We did change the o that was playing (now video below, which is a 7 min looping video so fewer people would see the error message).

    Once the video plays once, we see the error that the video is unavailable, meaning it isn’t looping as intended. Whatever the error had been is no longer an issue, but now we see this new problem of the video being unable to loop.

    Thank you so much for your help with this!

    #1282180

    Hi,

    Thanks for the update and clarification. Please try this fix posted by Ismael: https://kriesi.at/support/topic/video-in-color-section-is-not-repeating/#post-1280574

    Best regards,
    Rikard

    #1282267

    Thank you so much! This worked perfectly!

    #1282582

    Hi,

    Great, I’m glad that you got it working. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1283761

    It is all set – worked perfectly!

    #1284092

    Hi,

    Thanks for the update. I’ll go ahead and close this thread for now then, please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Video Background of Colored Section Error’ is closed to new replies.