Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1373400

    Anja Endlichhofer

    Hallo zusammen,

    wir hatten eine alte enfold Version, die nicht mehr php 8 fähig war. Heute haben wir schon die neuste Version gekauft.

    Leider kommt, wenn wir eine Unterseite aufrufen wollen, dass die Seite nicht gefunden wird und wenn wir die Bearbeitung speichern wollen, kommt folgende Meldung:

    Veröffentlichung fehlgeschlagen. Die Antwort ist keine gültige JSON-Antwort.

    Können Sie uns hier weiterhelfen?

    Beste Grüße
    Anja

    #1373421

    Hi Anja,

    Please send us a temporary WordPress admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1373463
    This reply has been marked as private.
    #1373523

    Hi,

    Thanks for that. On which page can we see the problem you are having?

    Best regards,
    Rikard

    #1373527

    Anja Endlichhofer
    This reply has been marked as private.
    #1373545

    Hi,

    Thanks for that, I see the same thing on my end. What happens if you update all plugins, or activate the Classic Editor in the main page of the theme options?

    Best regards,
    Rikard

    #1373548

    Hi Rikard,

    I updated all Plugins and changed it to the classic editor.

    Now I can save it but the page isn’t available.

    Best regards
    Anja

    #1373563

    Hi,

    The same thing happens when the Block Editor is active, so I don’t think it’s due to that. There are a lot of 404 error when editing the page, could you try reaching out to your hosting provider and clarify why the server is returning those error codes?

    Best regards,
    Rikard

    #1373790

    Hi Rikard,
    ok – now it is working again.
    Only the pages with portfolio item. Do you have here an idea?
    Best regards
    Anja

    #1373812

    Hi,

    Please try to reset your permalink settings on the page in private.

    Best regards,
    Rikard

    #1373816

    Hi Rikard,

    thank you very much for you support – now it works!

    Best regards
    Anja

    #1373850

    Hi,

    Great, I’m glad that you got it working. Please let us know if you should need any further help on the topic, or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.