Tagged: , ,

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #859428
    #859878

    Still have not yet found a workaround, outside of simply using a JPG for the non-transparent logo and the SVG for the transparent version.

    #860148

    Hi,

    I could not log in, got a 404 on the link. Could you please post a valid login link.

    Best regards,
    Victoria

    #867440

    Link has been updated.

    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by caseykidd1.
    #867489

    did you gave the logo img a width?

    .logo img {
    width: 350px;
    height: auto
    }
    #867498

    I haven’t. Should I have?

    #867512

    trial and error.
    You couldn’t destroy something – so give it a chance (in quick css / Enfold Options)

    for explanation. WordPress using no plugin for svg use is setting height and width dimensions to zero of every svg.
    I don’t know why your svg on transparency options is visible – maybe you set up before a width for it. But! it has to be set an absolute width
    a relative width for it will not work – allthough a max-width with relativ values works !

    EDIT : it seems to be that you are right !
    i tested it on my testpage with ( i do not often have transparency header option) – in former times there was the alternate logo set even with svg.
    but now there is nothing.
    You can set it for normal logo as i said above ( the other logo i will have a look now) ???

    #867613

    on my real page https://webers-webdesign.de/testseite
    and Enfold 4.07 you can see it with two svgs – the class “av_alternate_logo_active” is set correct – on my test-page with enfold 4.12 too – but no alternate logo seen

    #867615

    did you use that subtext logo function in your functions.php ?

    or a code to have on a different site a different logo – or a text next to logo ?

    Because alternate logo is set in this way.
    I have it on my Enfold 4.12 Version on Testpage made for demonstration on how to change logo for a unique site – and bingo no alternate logo

    So have a look into your functions.php

    #867620

    must be a conflict with a code in functions.php of the child theme

    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by Guenni007.
    #867762

    I have not added or removed any functions that come out of the box. This appears to be a bug.

    #867838

    So for me as a participant as you is now finished help. Without seeing the frontend it is nearly imporssible to help furthermore

    #867839

    What frontend? The website is live at hardemancountytn.org. Pull it up and see what I’m talking about.

    #867860

    i’m participant no mod – so on private input field i do not see the links. by the way the frontend is your page.

    So now to your site – on my end here : Mac OSX Hight Sierra with safari, firefox, chrome and opera i see both your svg for transparency – and the svg on normal case:

    On sourcecode ( and there you see that this alternate logo is created as subtext) i see both: click the image

    So delete and refresh your cache in your browsers.

    #868480

    Hi,

    The main and transparent logo are both svg.

    <span class="logo"><a href="http://www.hardemancountytn.org/" style="max-height: 90px;"><img height="100" width="300" src="http://www.hardemancountytn.org/wp-content/uploads/2017/10/logo.svg" alt="Hardeman County Chamber of Commerce" style="max-height: 90px;"><span class="subtext"><img src="http://www.hardemancountytn.org/wp-content/uploads/2017/10/logo_white.svg" class="alternate" alt="" title="" style="max-height: 90px;"></span></a></span>
    

    Best regards,
    Ismael

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.