Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #953516

    Hello, I am trying to use the layout editor in CPT, I followed the snippet posted on the documentation, however, it seems to not be working. I recently had it working but I updated to the latest version of enfold and used a child theme and now it is not working.

    #954343

    Hey dvalansi,

    Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Please post a link to the code you added for reference as well.

    Best regards,
    Rikard

    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by  Rikard.
    #954720

    added the admin login and url, I am trying to add it to all CPT but im looking at the Videos CPT i created right now. I had it working, then I updated and it seemed to be erased, and now I cant get it to work anymore.

    Thank you

    #955818

    Any update to this?

    #955865

    Hi,

    I checked your child theme and I cant see the code anywhere.
    Are you sure it is positioned properly?

    Best regards,
    Basilis

    #956555

    I put it in but might have taken it out because it wasnt workiong, is it possible for you to drop the correct code in? As I need to get the layout editor on those CPT

    Thank you

    #957157

    any update?

    #957658

    Hi,

    Please do add the code back and send us details so we can check.
    We cant debug with any other way.

    Best regards,
    Basilis

    #957660

    Hi, I added the code in found here https://kriesi.at/documentation/enfold/ (Purchase code hidden if logged out) /# (Purchase code hidden if logged out)

    However, I just get a white screen and nothing happens, I had to remove the code in order to restore the site

    EDIT* I was able to get it to work.
    Thank you

    • This reply was modified 3 months ago by  dvalansi.
    #958020

    Hi dvalansi,

    Glad that you made it work. :)
    Let us know if you need further assistance or if we can close this thread.

    Best regards,
    Nikko

    #972433

    Hello, I am using the advance Layout editor in a CPT, however, none of the elements are working.

    Can you take a look, I created a simple layout in CPT “EAT THIS, DO THIS”

    However,, I am using toggles and they don’t seem to be working.

    #972778

    Hi dvalansi,

    I checked your site but for some reason the link for EAT THIS, DO THIS CPT pages are redirecting to the homepage.
    I could not check if the accordion is working properly.
    Where did you create the post type mentioned?

    Best regards,
    Nikko

    #972950

    Hello, you will have to login, to the site, go back to the homepage, click “my fitness” login again, then you should see it on the left hand side.

    #973087

    Hi dvalansi,

    Thanks for giving us instructions.
    I have checked it and it works fine, I have posted a link in private content showing the screenshot I took.
    I tested accordion and it works properly, no js errors are showing on my end.

    Best regards,
    Nikko

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.