Tagged: , ,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #500842

    Hi, our website http://www.michelle-heimberg.ch works with the enfold template. Because we need to implement an online donation service/interface with stripe an paypal, we have to use a SSL certificate on the site.
    Certificate from hosting provider is done, but the result doesn’t look nice: https://www.michelle-heimberg.ch. We tested it with firefox and chrome, it looks like some problems using standard http elements inside the template (–> found in different support request).
    Any ideas or recommendation to run the site without any restrictions under http and https?
    We use actual releases of WordPress, Enfold template, Plug-Ins etc.
    Thanks for help, Daniel

    #501008

    Hi Daniel,

    Could you please provide us with a temporary admin login so that we can take a closer look? You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #502534

    Hi Rikard, I’ll send you the needed data

    #503381

    Hi!

    Hmm, not sure what’s going on there. I activated the default theme though and it’s doing the same there so it doesn’t feel like a theme issue. Also, if you visit the WordPress login page with an HTTPS URL you’ll see it does the same there.

    Try creating a copy of your .htaccess file and then delete it from your server and refresh your permalinks in Dashboard > Settings > Permalinks to see what happens.

    Also be sure all plugins are deactivated while testing and you clear your cache.

    I found this which may help, https://managewp.com/wordpress-ssl-settings-and-how-to-resolve-mixed-content-warnings.

    I would contact your hosting provider again and let them know it’s not a theme issue to see what they say. You can also post in the WordPress support forums, https://wordpress.org/support/. I have not installed an SSL certificate before so I’m not sure where the problem could be coming from.

    Cheers!
    Elliott

    • This reply was modified 8 years, 9 months ago by Elliott.
    #567007

    Hi, I’m still trying with the ssl issue. I reduced the site to only one page using ssl and still get this strange output

    Any ideas? Do you have some site with enfold theme, which works with ssl?

    Regards
    Daniel

    #567588

    Hi!

    I didn’t found any mixed content when I visited the site. Did you fix it? If not, you can try this plugin: https://wordpress.org/plugins/wp-force-https/

    Regards,
    Ismael

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.