Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #299681

    Hi,

    When I want to link some images to url’s from a different site like this example: http://www.tips.testsites-swipemedia.nl/digibord-tools/verjaardagstaart-digibord/

    The second and third image doesn’t link to the page but just show a image. I must link to this site: http://duckiedeck.com/data/games/pie-in-the-sky.swf

    What can I do? Has it something to do with the .swf file?

    Thank you! :)

    #299692

    Anybody? It’s about the .swf…

    #299719

    Hey!

    Your links are not matching. It seems like you have linked your images to – http://www.schoolbordportaal.nl/digibord-verjaardagstaart.html
    Please fix the links :)

    Regards,
    Yigit

    #299734

    Oh sorry I was working on it and changed it..

    It’s changed once agian, can you take a look?

    Greetzz

    • This reply was modified 6 years, 2 months ago by  Tim.
    #299935

    Hi!

    The first one is still linked to a page:

    http://www.gamesodo.com/Games/1232/virtual-birthday-cake

    Cheers!
    Josue

    #300078

    Hi!

    Yes that’s right because this is not a .swf url. It;s about the other two…

    What can I do about this two?

    Greetz

    #300080

    Hi!

    Yes that’s right because this is not a .swf url. It;s about the other two…

    What can I do about this two?

    Greetz

    #300081

    Hi!

    If you don’t want them to be linked as lightbox simply put the link a rel or a class of noLightbox:

    <a href="http://duckiedeck.com/data/games/pie-in-the-sky.swf" target="_blank" class="noLightbox alignleft" style="float: left; margin: 0px; padding: 0px;"><img class="alignleft wp-image-334 size-full" src="http://www.tips.testsites-swipemedia.nl/wp-content/uploads/2014/08/digibord-verjaardagstaart-oranje.png" alt="digibord-verjaardagstaart-oranje" width="200" height="200"><span class="image-overlay overlay-type-video" style="left: -5px; top: 4px; overflow: hidden; display: block; height: 200px; width: 210px;"><span class="image-overlay-inside"></span></span></a>
    

    Cheers!
    Josue

    #300140

    That worked thx! :) I only miss the little icon (arrow) now..and the overlay.
    Like all the images have with a link.

    How to fix this agian?

    Thank you for helping!

    #300388

    Hi!

    One thing you could do is shorten the .swf links with a tool like Bit.ly.

    Cheers!
    Josue

    #300587

    Thx Josue! Thats working just fine!!

    Have a nice day :)

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Url's in flash don't link ??’ is closed to new replies.