Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #674428

    Hi
    I was just updating my sites…
    After 3 … I checked the frontpage – just to make sure…!!! BAM!!! WHITE PAGE DEATH!!!!

    https://wordpress.org/support/topic/white-page-of-death-after-auto-update-to-46

    BIG issues… Around the world
    I have 2 sites DOWN
    http://ultimateme.dk
    and http://ultimativmig.dk
    Thx God I didn’t start updating all my clients… It would have been a long night with restoring….
    Is Team Kriesi working on this issue to ensure a smooth upgrade experience…

    (I am waiting for all my clients that didn’t subscribe to maintain package… They will be soon) :-) :-)

    #674487

    Hey Peter,

    Sorry for the issues with upgrading.

    Please enable debugging in WordPress to see if any error messages appear on the white screen.

    Follow this link as reference https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG and let us know the errors you are seeing.

    Best regards,
    Jordan

    #674688

    Debug enabled….
    Refreshed the page… over 20 min.
    I see nothing … Only white page…
    Total GONE
    (Login is below)

    #675560

    Hi,

    I’m not sure what is going on there, could try to overwrite the theme files with a fresh copy from your Themeforest account via FTP to see if that helps? Something did obviously go wrong with the update: http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Thanks,
    Rikard

    #675660

    Hi Rikard,

    My Host Gigahost.dk have some server issues (I think) that it deletes folders – all files goers to zero size??
    The entire Enfold theme was zero!! So not your fault!
    I copied over a fresh / complete enfold and the site came back up!! :-) Juuubiiiii
    But now debug is ON and it shows this:

    
    
    Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/ultimateme.dk/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/magazine.php on line 351
    
    Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/ultimateme.dk/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/magazine.php on line 301
    
    

    I left it as is … With debug on… So you can see
    Thx

    Peter

    • This reply was modified 7 years, 11 months ago by Netzie.
    #676209

    Hi Peter,

    Great, glad you found the problem :-)

    It looks to only be notices, not really errors you are getting there. Is there anything actually going wrong with the functionality of the theme?

    Regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.