Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1360753

    Hello,

    I updated enfold to 5.1.1 via FTP and now got an fatal error. Even if I change the complete folder to the older Version, the fatal error is still there. Have you got any tipps to fix this problem?

    #1360770

    Hey FokeOne,

    It’s difficult to help you out unless you give us something to work with. Do you have error logs to share with us for example? Which PHP version are you running? Did you try deactivating plugins? Are you running a child theme? If so, did you try deactivating that?

    Best regards,
    Rikard

    #1360778
    This reply has been marked as private.
    #1360784

    Hi,

    Thanks for that. The login page is displaying an error message though, so it’s not possible to login.

    Best regards,
    Rikard

    #1360791
    This reply has been marked as private.
    #1360817

    Hi,

    I re-installed the theme via FTP and that helped.

    Please review your website :)

    Regards,
    Yigit

    #1360819
    This reply has been marked as private.
    #1360821

    Hi,

    You are welcome! :)

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – https://kriesi.at/documentation/enfold/

    If you have any other questions or issues, feel free to start a new thread under Enfold sub forum and we will gladly try to help you :)

    Enjoy your weekend!

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Update Enfold 5.1.1 // fatal error’ is closed to new replies.