Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1052435

    Hi,

    i try to migrate a website for a client to their production server but i get this error

    Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 543

    Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 543

    Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 544

    Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 544

    Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 576

    Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 576

    Notice: Undefined offset: 3 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 576

    Notice: Undefined offset: 4 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 576

    Notice: Undefined offset: 5 in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 576

    Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries/masonry_entries.php on line 56

    Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio/portfolio.php on line 34

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /var/www/html/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-backend.php:543) in /var/www/html/wp-includes/pluggable.php on line 1219

    I try to migrate manualy and migrate with duplicator but its still the same issue

    Can you help me ?

    Best regards

    #1052508

    Hey heuritech,

    Did you try to import theme options and save them?

    Which version of php are you running?

    Best regards,
    Victoria

    #1052806

    hello victoria
    on production site i have no access to front or backoffice
    php is running on 7.1.12

    #1052816

    i desactivate theme thought ftp and so i can access to backoffice and wordpress is running normal on twenty fifteen theme.
    i import them options but still the same issue as you can see on attached screenshots

    https://wetransfer.com/downloads/7f474c8d385260ee4f8b9a5c47905c1320190111154803/f3aabab3f99d3b4b03db9705e91d6d9420190111154803/3e10e3

    Best regards

    #1052919

    Hi heuritech,

    I see there is a folder enfold-old, do you have a few folders with Enfold?

    Please add the following line of code to your wp-config.php file:

    
    define( 'WP_DEBUG', false );
    

    https://premium.wpmudev.org/blog/ (Purchase code hidden if logged out) -wp_debug/

    Best regards,
    Victoria

    #1053608

    hi,

    no i just rename the folder to have access to backoffice theres is only one enfold folder call enfold-old

    when i define wp debug on false i get this error on page

    ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

    #1053953

    Hi,

    Thanks for the update. Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1054099

    hi please find below access details

    #1055282

    Hi,

    Could you please update your php version to php 7.3

    Best regards,
    Basilis

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.