Tagged: 

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #1396587

    Please can you tell me if there is a Problem with the Travel Demo ?
    I have Update full Wp and Enfold templet… Templet i buy and i buy new support… plugins full update Token also new …
    Cristal error thinkk woocomence is the problem… please contact me on : (Email address hidden if logged out)

    regards Sven

    #1396650

    Hi Sven,

    Thanks for the login details. I’m not sure I understand the problem you are having, is it that you cannot import the Travel Demo? If not, then please try to explain the problem a bit further.

    I see that you are running an old PHP version, could you update that to 8.x first of all please?

    Best regards,
    Rikard

    #1396670

    first of all thanks for fast answer…
    no look when i make now restore the site … all will be ok… BUT
    when i go to thew index or home… site and change something like a small text like an update.. and then i make publish… after that rthe wesite is not open anymore !!!!! cristal eroor or not open at all…thats the problem…

    #1396680

    Hi,

    Thanks for the update. Could you describe the exact step we should take in order to reproduce the problem?

    Best regards,
    Rikard

    #1396688

    like i sayed i go on my website .. like the admin and i change a letter… after that my website cant open anymore .. so please fix it …
    if you didnt understand me or the problem i can make tomorrow a video and i will send you the link

    #1396719

    Hi,

    The frontend of your site is not loading even without making any changes, and the server is returning a 500 internal server error. Could you share server error logs with us please?

    Best regards,
    Rikard

    #1396720

    i send you the logs on ftp

    #1396730

    Hi,

    Thanks for that, but what you posted are not links. Please upload them to a service like Google Drive or Dropbox, then link to them here.

    Best regards,
    Rikard

    #1396731

    now ?

    #1396834

    please let me know hw is going… mabye you want that i make a restore… and after that a video to explain you full (and show) what happen… and how … so please let me know

    regards sven

    #1396861

    Hi,

    The Google Drive link you posted is still restricted, so we can’t access the files. You can easily check the link yourself to make sure that it’s accessible without being logged in to the account which owns them.

    Best regards,
    Rikard

    #1396871

    Now the link is free

    #1396893

    Hi,

    Thanks for that. I can’t find anything of use in those logs unfortunately, there are no references of server errors or errors related to any theme files. Could you try reaching out to your hosting provider for further clarification as to why the server is returning a 500 internal server error please?

    Best regards,
    Rikard

    #1396899

    yes i will send them a msg and send to you the answer … !!

    #1397015

    Hi,

    Great, we’ll keep this thread open for you.

    Best regards,
    Rikard

    #1397019

    the hoster find a old autoback up … from 12.1 and how its looks it is working …. how it is happen that you didnt find the problem ???

    #1397040

    Hi,

    I don’t understand your last message, please try to explain a bit further.

    Best regards,
    Rikard

    #1397042

    ok

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by daysailing.
    #1397144

    Hi,

    Thanks for the update. Please let us know if you should need any further help on the topic.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.