Tagged: ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1213062

    I get this error when tryin to preview the Enfold 4.74 theme after it is installed.
    Any ideas?

    #1213068

    Did you get an email from WordPress? Your Site? Usually this is the case and you can go into debug mode.
    Otherwise: Check your plugins or reinstall them. Maybe there was a problem during the installation. I’ve had this before.
    Good luck.

    #1213071

    I was unable to install this theme via the upload .zip file method, So I just uploaded the folder via file manager to the themes folder.

    I am on a wp staging site, so i will disable plugins and try to preview it.

    #1213075

    This is the debug error:

    Warning: require(php/inc-autoconfig.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/wordpress/bones3/wp-content/themes/enfold/framework/avia_framework.php on line 39

    Fatal error: require(): Failed opening required ‘php/inc-autoconfig.php’ (include_path=’.:/usr/share/php’) in /var/www/html/wordpress/bones3/wp-content/themes/enfold/framework/avia_framework.php on line 39
    There has been a critical error on your website. Please check your site admin email inbox for instructions.

    Learn more about debugging in WordPress.

    #1213224

    Hm, try completely deleting Enfold from your WordPress theme directory before downloading and upload a fresh copy from themeforest.
    Maybe this helps.

    #1213371

    Hi scottnagle,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #1213611
    This reply has been marked as private.
    #1213632

    Hi scottnagle,

    How to check the website running Enfold?

    Best regards,
    Victoria

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.