Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #915939

    I checked it on several websites. And when I restored a backup to 4.2.3 the “Headline Rotator” worked again. Tested on Chrome and Edge

    I do not have a caching plugin – I disabled all plugins – and even tetsed the Headline Rotator on different Enfold installs at different hosters… same issue everywhere

    #916042

    Hey Yannick77,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #916113

    i can not confirm to that behavior : https://webers-testseite.de/cynthia/headline-rotator/. even with new lines / fading / bottom to top / etc.
    Firefox / Safari / Chrome on OSX

    #916144
    This reply has been marked as private.
    #916157

    Hi!

    Could you please post FTP logins here privately as well if you do not mind? :)

    Regards,
    Yigit

    #916348
    This reply has been marked as private.
    #916396

    Hi,

    Thanks! Could you also switch the user role of WP account you created for us to “administrator” please? :)

    Best regards,
    Yigit

    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by  Yigit.
    #916423

    Hey!

    Just checked your Installation. The error is a result of the inability to access one of your javascript files that is generated by the theme.
    The file in question is: https://www.consul-tim.be/wp-content/uploads/dynamic_avia/avia-footer-scripts-51bd723933befe683d1d5abe554ef146.js?ver=4.9.4

    This happens, because with the last version we have added a small compression tool that fetches the javascript of multiple files, compresses the code and then merges the files into a new and smaller one. Since we started to do the same with css files and the files loads properly here:
    https://www.consul-tim.be/wp-content/uploads/dynamic_avia/avia-merged-styles-ed6ff75a04fadcd32b6ea93a8f40373b.css – I would guess that there is either a security plugin at work or a server setting in place that prevents javascript being loaded from your uploads folder.

    I double checked it an even if I create a new js and css file by hand the css file is accessible and the js is not:
    https://www.consul-tim.be/wp-content/uploads/dynamic_avia/test.css
    https://www.consul-tim.be/wp-content/uploads/dynamic_avia/test.js

    So since the account you created for us does not (yet) have access to the full administration panel, especially to plugins, I would recommend to disable any security plugins to check if that solves the issue. Of course this is only a temporary solution, but if this is indeed the source of the problem we know which plugin is causing the issue and will be able to test with a similar setup and try to find a workaround ;)

    Cheers!
    Kriesi

    #916439

    Small update: I found a workaround and already applied it to your server. the theme should work fine now, however, as long as the JS file can not be loaded the theme will fallback on not generating an improved version of those files, so you loose a little bit of optimisation.

    #916566
    This reply has been marked as private.
    #916721

    Hey,

    Glad Kriesi could help :)

    Patch will be included in upcoming version of Enfold which is planned to be released in the first week of March.

    We noted your request and will share it with Kriesi and our devs. If you have any other questions or need further assistance please let us know! :)

    Best regards,
    Yigit

    #916734
    This reply has been marked as private.
    #916750

    Hi,

    You are welcome! :)

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – http://kriesi.at/documentation/enfold/
    And if there are features that you wish Enfold had, you can request them and vote the requested ones here – https://kriesi.at/support/enfold-feature-requests/
    For any other questions or issues, feel free to start new threads under Enfold sub forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Theme Update issue/error – with the update to 4.2.4 the "Headline Rotator" stops’ is closed to new replies.