Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #962630

    Hello Support,

    Since Enfold version 4.2, updates have been breaking one of the sites I am responsible for: org-consult.com. I’ve attempted several versions with the same result, usually manually uploading via FTP. Other themes are updating without issue; i only have the Twenty Seventeen theme on the site, besides Enfold and the child theme.

    I have created a dev site to trouble-shoot and fix the issue. I haven’t attempted a theme update on the dev site – I thought it might be helpful if you do the initial attempt to help monitor what is happening.

    Here is the dev site: http://org-dev.org-consult.com/wp-admin/.

    I’ve placed the FTP and ADMIN User login info in the Private Content.

    Can you help me trouble-shoot this?

    Oh yes, it doesn’t seem to be a plugin issue either.

    Sincerely,
    Greg

    #963562

    Hey Greg,

    Did you try to completely delete the theme folder and then upload the new version via FTP? I think that should work, you can try it out on your staging site first to make sure your production site doesn’t go down.

    Best regards,
    Rikard

    #965646

    Hello Rikard,

    Your suggestion ended up working.

    Thank you,
    Greg

    P.S. This ticket can be closed. gw

    #965650

    Hi,
    Glad we were able to help, we will close this now. Thank you for using Enfold.

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here
    And if there are features that you wish Enfold had, you can request them and vote the requested ones here
    For any other questions or issues, feel free to start new threads under Enfold sub forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Mike

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Theme Update Breaking site’ is closed to new replies.