Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #1210349

    Hi there,
    yesterday I updated Enfold (now version 4.7.4). At the first moment everything went OK, but some minutes later some options disappeared of the Theme Panel. For example:

    > Principal Menu
    > Performance

    So several configurations are lost in Principal Menu, for example.

    Other information.
    – WordPress version: 5.3.3
    – Enfold Version: 4.7.4
    – PHP version: 7.3.17
    – WP Memory Limit: 256M

    Thanks in advance.
    Regards

    #1210619

    Hey innovacionagil,

    Please send us a temporary WordPress admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1210801

    Hi there,
    I share access credentials.
    Thank you. Regards

    #1210825

    Hi innovacionagil,

    Can you try to temporarily deactivate all plugins and switch to Enfold theme? and check if those missing settings will appear.
    If it does, switch to your child theme and check, then enable the plugins one by one to know which one is causing the issue.

    Best regards,
    Nikko

    #1210828
    This reply has been marked as private.
    #1210851

    Hi innovacionagil,

    Can you try to re-update Enfold theme?
    I also could not find any js errors, and after inspecting the options, it’s not hidden but those options are totally gone.

    Best regards,
    Nikko

    #1210954
    This reply has been marked as private.
    #1211173

    Hi innovacionagil,

    Could you please clear the cache, check again and get back to us.

    Best regards,
    Victoria

    #1211260
    This reply has been marked as private.
    #1211444

    Hi innovacionagil,

    Please deactivate all plugins one by one to check which one is causing this issue and let us know if this solves the problem.

    Best regards,
    Victoria

    #1211706
    This reply has been marked as private.
    #1212356

    Hi innovacionagil,

    Can you give us FTP access as well? so we can inspect further.

    Best regards,
    Nikko

    #1212362
    This reply has been marked as private.
    #1212935

    Hi innovacionagil,

    Thanks for giving us FTP access, however even after turning on debugging, there’s no error being shown.
    It seems like display_errors is turned off, can you turn it on? so we can specifically know the cause of the error.
    You can see it’s turned off by going to the link in private content and find display_errors.

    Best regards,
    Nikko

    #1212953
    This reply has been marked as private.
    #1214186

    Hi innovacionagil,

    It’s fixed.
    You can turn it off now, it’s probably due to some caching.
    I have turned on debug since my last response and just turned off the display and instead log it, but there were no logged errors.
    As for missing Theme Options, this is fixed but I found out that it’s modified (enfold > includes > admin > register-admin-options.php), I just renamed the one used before as register-admin-options-new.php as you might have some developer working on tweaking it.

    Best regards,
    Nikko

    #1214340
    This reply has been marked as private.
    #1214852

    Hi Fran,

    Go to Enfold > Footer > Footer Columns, set this to 6.
    Go to Appearance > Widgets > Footer – column6, and add some widgets.
    I have modified enfold > includes > admin > register-admin-options line 4549:

    __('5', 'avia_framework') =>'5'));

    replaced it with:

    __('5', 'avia_framework') =>'5',
    __('6', 'avia_framework') =>'6'));

    Best regards,
    Nikko

    #1215057

    hi Nikko,
    thanks, it works perfectly.

    Best regards
    Fran

    #1215372

    Hi Fran,

    Great, I’m glad that Nikko could help you out. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1215396

    Hi Rikard,
    yes, you can close the ticket. The issue is solved.

    Thanks.
    Best regards

    #1215568

    Hi innovacionagil,

    We’re glad that we could help :)
    Thanks for using Enfold and have a great day!

    Best regards,
    Nikko

Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)

The topic ‘Theme options dissapear in admin’ is closed to new replies.