Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #987884

    Hi,
    I have a last issue to solve before going live with my website.

    When I view the homepage the 4 text boxes across with images behind look fine in all browsers except Firefox. In Firefox the text pushes too close to the edges. All the boxes have a padding of 10%.

    Do you know how to fix this? It seems like part of the problem is that the space in between the boxes gets larger.

    Here is a screenshot of how it looks in FF: https://snag.gy/EQrKMc.jpg

    thank you!

    #988222

    Hey meercatz,

    Best regards,
    Victoria

    #988688

    Hi Victoria,

    I am on a 13″ Macbook pro.

    thank you

    #989422

    Hi,

    I am on chrome windows, and I see the exact same thing as the screenshot…

    Best regards,
    Basilis

    #989455

    Hi Basilis,
    Do you mean the screenshot Victoria uploaded or the one I did?

    #989952

    Hi,

    the one that you did! :)

    Best regards,
    Basilis

    #990337

    Ok, thank you for the clarification. Do you know anything I can try that might fix this?

    thanks

    #990711

    Hi meercatz,

    Best regards,
    Victoria

    #990942

    Hi Victoria,
    Basically, I just want to make sure the text doesn’t hit or overflow the edges of the boxes. Like this: https://snag.gy/xX9TJm.jpg
    I started using the js composer because I needed 3 columns and the built in page editor couldn’t achieve this. My client since switched to 4 columns in that section but I had already built all of the pages based on the js composer so it was too late to switch back.
    If you think I need to contact support of visual composer instead just let me know and I’ll try that.
    thanks

    #991098

    Hi meercatz,

    I think you should try rebuilding the component for scratch with one editor either Advanced Layout Builder or that other one.

    If you need further assistance please let us know.
    Best regards,
    Victoria

    #992519

    Hi,
    I figured out the problem and wanted to post in case anyone else is having this issue. Apparently Firefox doesn’t like the % as a padding. When I changed the padding to pixels instead of percentage it looks normal in Firefox.

    #992705

    Hi,

    Great, glad you found a solution and thanks for sharing, much appreciated :-)

    Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.