Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #560391

    Hi and thanks for the theme,

    When I wrote content in page, I want add line breaks but they don’t appear. I use the visual mode but even with the html mode and <br />, line breaks are not working.
    Could you help me ?

    Regards,
    Netdesignagency

    #560544

    Hi netdesignagency!

    Please make sure that you are using the latest version of the theme which is currently 3.4.7 – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/ and try de-activating all active plugins and check if that helps.

    Regards,
    Yigit

    #560719

    I updated my theme and de-activated all plugins but line breaks are always ignored.
    Any idea ?

    Thanks,
    Netdesignagency

    #561019

    Hi!

    May we have temporary admin access to your website so we can take a closer look?

    Regards,
    Dake

    #581706

    I’m having the same issue. The default layout pages are not working properly. The images I placed in there distorted a lot, I replaced them over and over. And the line breaks all disappeared. I have tried multiple time to put them back in manually in the Text mode and they just disappear.

    Please help.

    #581717

    Hi!

    @shannab Have you referred to my post here – https://kriesi.at/support/topic/text-block-doesnt-showing-line-breaks/#post-560544?

    Best regards,
    Yigit

    #581738

    Hi Yigit, you are fast.. if you mean updating to latest enfold, here is what I’m on:

    No Updates available. You are running the latest version! (3.4.7)

    Any other suggestions?
    Shanna

    #581745

    Hey, never mind. I updated one particular plug in (Enhanced Media Library) and deactivated all others, and something was conflicting. It’s fixed itself now. Thanks for such a fast reply!!!

    Shanna

    #581746

    Hey!

    Great! Glad you figured it out :)
    We will keep the thread open for the OP. If you have any other questions or issues, please feel free to start a new thread

    Regards,
    Yigit

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.