Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1159350

    Hi there,

    Tab sections on my homepage are not visible in the Firefox browser. However, in Chrome the tabs are visible and working like they should. I’ve read support forum threads dating back to 2014 where this same problem is already being discussed, but I think the offered solutions are outdated because the codes changed everywhere.

    I’m quite surprised that this problem still exists, despite anouncements from many years ago that this problem was going to be fixed in the next version update.

    So, my question is how I can make these tabs visible in Firefox. I hope you can help me on this one. Thanks very much in advance!

    Kind regards,

    Michiel

    • This topic was modified 4 years, 6 months ago by wyzyncom.
    #1159476

    Hey wyzyncom,

    Can you please make a screencast of the issue?

    Best regards,
    Victoria

    #1159577

    Hi Victoria,

    That’s kinda strange… it’s suddenly working properly now. Maybe something with updating WordPress and cache. Apologize! This thread can be closed.

    Kind regards,
    Michiel

    #1160191

    Hi Michiel,

    Great, I’m glad that it’s working again and thanks for the update. Please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Tab sections (incl. icons) not working in Firefox’ is closed to new replies.