Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #919355

    Hi,

    In the following pages

    When I reload the page the section displays always the 4th tab in the 2 pages, instead of showing the 1st tab, and even if I updated the page in WP with the 1st tab activated.

    Thanks for your reply

    #919406

    Hey celum78770,

    I have checked both pages and the 1st tab is active and not the 4th, the content is also right as it is showing the content of the first tab. Is this already fixed?

    Best regards,
    Nikko

    #919465

    Hi Nikko,

    I’ve cleaned my cache of my 3 web browers – safari-chrome & firefox, and the 4rd tab is still actived….

    How can I add a screenshot in your support system?

    Regards
    Marie

    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by  celum78770.
    #919478

    Hi Marie,

    You can upload the screenshot in https://imgur.com/ and post the link here (you can put the link in private content if you only want it to be seen by moderators). I have checked the link now and it does show the 4th tab. Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create a admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

    #936915

    Hi

    #937014

    Hi celum78770,

    You have here initial open set to 4 and so the 4th section is active on this page http://akiro.fr/dam-digital-asset-management-celum/
    If you set it to 1 it will work as it should.

    Best regards,
    Victoria

    #999374
    This reply has been marked as private.
    #999444

    Hi celum78770,

    We’ll be closing this thread then.
    Thanks for using Enfold and have a great day!

    Best regards,
    Nikko

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Tab section with slider’ is closed to new replies.