Tagged: 

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1187349

    Working on a new site, my submenu is not visible anymore. It all worked fine, untill yesterday.
    Checked CSS and tried with quick CSS. No results.
    My main menu is OK.
    Then I have one submenu – thats works, but isn(t visible. It is there, and working, but not visible (same color as background?).
    If I make another submenu (2nd), that is visible and I can change color with quick .CSS, but the first stays invisible).

    Submenu ‘Rassen’ isn’t visible
    Submenu ‘Belgisch’ of submenu ‘Rassen’ is visible
    I can see in the backend that ‘Rassen’ is a column-item and ‘Belgisch’ is a page item. They are both pages, what is the difference in the menu-settings?

    #1187361

    Hi,

    Thanks for contacting us!

    It is actually there but not visible due to color. I highlighted it and attached a screenshot in private content field below.

    You also set “Vercaro” menu item as mega menu. You can edit your menu item in Appearance > Menus and choose not to display it as mega menu and all sub menu items should be visible :)

    Regards,
    Yigit

    #1187371

    Thx voor the quick answer.
    I know it’s there, but untill yesterday its was visible, on mobile devices it still is.
    What happened with the color? How can I change the color? I’ve tried with quick .css. Colors did change, but not on that level.
    Also If I change the mega menu, it is also not visible (due to the color I suppose).

    Thx!

    #1187675

    Hi,
    Please provide an admin login so we can investigate further.

    Best regards,
    Mike

    #1188022
    This reply has been marked as private.
    #1188034

    Hi,

    I logged in to your site but it seems like you have updated your menu. We are going to need to see the issue to be able to solve it so could you please set back previous menu and let us know?

    Also, I noticed that you are currently not using the latest version of Enfold. You can refer to this post – https://kriesi.at/documentation/enfold/theme-update/ to update it. Then you can refer to this post – https://kriesi.at/documentation/enfold/theme-registration/#how-to-generate-a-envato-personal-token and generate a Personal Token to insert in Enfold theme options. Then you should receive update notifications and be able to update the theme from WP dashboard :)

    Best regards,
    Yigit

    #1188089
    This reply has been marked as private.
    #1188090

    Hi,

    1- Theme options will not be overwritten when you update the theme so you can go ahead and update the theme.

    2- I cannot see your menu item with the color issue. More info in private content field :)

    Cheers!
    Yigit

    #1188114
    This reply has been marked as private.
    #1188118

    Hi Alex,

    I went to Enfold theme options > General Styling > Logo Area and changed “Logo Area Heading color” to white. Please flush browser cache and review your website :)

    Best regards,
    Yigit

    #1188277
    This reply has been marked as private.
    #1188284

    Hi,

    You are welcome, Alex! :)

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – https://kriesi.at/documentation/enfold/

    If you have any other questions or issues, feel free to start a new thread under Enfold sub forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘submenu not visible anymore’ is closed to new replies.