Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1321022

    I have a few columns styled exactly like the others on the page (30px padding, white background, rounded corners) but they are showing as clear background, no padding. I have saved multiple times and the effects save in the backend and in the preview but do not show in the frontend of the site. I have tried clearing cache as well as disabling all plugins and the issue persists when only the theme is active.

    #1321144

    Hey Kyle,

    Thank you for the inquiry.

    The background of the columns is actually set to white but the text color inherits the color of the container, so it is also white. You may need to adjust text block’s Styling > Fonts Colors > Font Colors settings to the second option and define a Custom Font Color.

    Best regards,
    Ismael

    #1321339

    This is not a text issue. This is a column background color issue. I want it to show as white but its not. Its showing as clear which is revealing the color of the grid row behind it. I have attached a video to show what I am seeing. I want the beta sections to look exactly like the C.5 section above.

    I only changed the font color to white so it would be readable until we fix this other issue.

    Explanation video: (2 mins long) https://www.loom.com/share/38088d0175be44b286ae59ed014377a0

    #1321546

    Hi,
    Thank you for your patience and the link to your site and the video which made the issue clear, I’m glad you made a video because I don’t see the same error on my end, I checked with Chrome, Firefox, Edge on Windows 10, and Safari on Mac.
    In all cases, the very last one has a red background color and the one above has a white background color, please see the screenshot in the Private Content area.
    I’m sorry to say that I believe it is a cache issue, I know you have cleared it many times, but assuming that you are using Safari please see these steps and note step 4 and Clear the History.
    If this doesn’t help then try logging in with the login you gave us, and see if it is the same.

    Best regards,
    Mike

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.