Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #744971

    When I check the text of many posts strange HTML text has been added – not by me. What is this?
    Example of just the beginning of the strange HTML code:
    <!– [if gte mso 9]><xml>
    <w:WordDocument>
    <w:View>Normal</w:View>
    <w:Zoom>0</w:Zoom>
    <w:PunctuationKerning/>
    <w:ValidateAgainstSchemas/>
    <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid>

    Can you please take a look? Login details in Private Content
    Thank you.

    #746835

    Hey classywebsites,

    It’s hard for us to determine why that is added, it might be one of the plugins installed. Try to disable all plugins then create a new post add same information and check if the code is still modified. If it is you can try to enable one by one while doing the steps before to identify which plugin is causing it.

    Best regards,
    Nikko

    #747010

    Nikko,

    Thank you for looking into this. I have created new posts with all plugins installed with no problem.
    The added code appears to be that I was pasting text from Microsoft Word.
    On the visual tab it appeared to be only text.
    On the text tab it included plenty of extra HTML.
    I searched all posts for <w:WordDocument> and manually removed the extra HTML code.

    Hope others find this thread useful.

    #747019

    Hi!

    Glad you figured it out and thank you for sharing your solution

    Regards,
    Yigit

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.